Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektingenjör med inriktning mot automation till Nolato Plastteknik!

Ansök nu

Har du en bakgrund inom teknik, är i början av karriären och redo för nästa utmaning? Vi söker nu dig som är redo för en ny roll som projektingenjör hos innovativa Nolato Plastteknik där framåtanda, hållbarhet och kvalitet står i fokus. Med kunder inom olika branscher, ges du möjlighet till en dynamisk arbetsroll och stor möjlighet till professionell utveckling, med seniora kollegor i teamet, att lära av. Här kommer du ut till en arbetsplats som uppmuntrar dig att hellre testa för att lära dig, än att uppnå perfektion direkt!Kvalifikationer
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ett relevant tekniskt område
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift då det krävs i det dagliga arbetet
  • Har minst ett par års relevant erfarenhet från tillverkningsindustrin

Det ses som meriterande om du tidigare arbetat i projektform samt har vana av att ha kontakt med kunder/leverantörer. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av automation.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Innovativ
  • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 okt. 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare