Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektingenjör inom ekonomi till Trafikverket och Västlänken!

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom ekonomi eller samhällsbyggnads sektorn samt ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering och vana att jobba administrativt. Ta chansen att vara med och bidra inom ett av Sveriges största projekt, Västlänken.Om tjänsten

Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör, där du kommer arbeta med Västlänken. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig mycket om anläggningsbranschen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds

 • Att vara med och påverka samt arbeta med Sveriges infrastruktur.
 • En arbetsplats med prestigelösa och välkomnande kollegor.
 • Löpande kompetensutveckling genom talangprogrammet där du erbjuds utbildning och coachning via Academic Work.
  Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Biträda projektledare och biträdande projektchef i alla förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras.
 • Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
 • Biträda projektledaren med projektuppföljning samt att stödja i prognostiserade slutkostnader.
 • Medverka vid interna och externa möten och föra protokoll.
 • Stöd i arbetet med underrättelsehanteringen.


Kvalifikationer
 • Har minst en högskoleexamen om 180 hp inom samhällsbyggnad, med fördel inom ekonomi (examensbevis ska visas).
 • Har ett stort intresse för att arbeta administrativt och med ekonomiska delar.
 • Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
 • Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken.
 • Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen.
 • Erfarenhet inom ekonomi.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Initiativtagande, relationsskapande, resultatinriktad och samarbetsinriktad.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se