Hoppa till innehåll

Kvalitetsingenjör till bolag inom processindustrin!

Blivande kvalitetsingenjör, här är din möjlighet att arbeta med kvalitetsprojekt inom processindustrin. Utveckla din karriär genom spännande och dynamiska projekt. Ansök nu och bli en nyckelspelare i en bransch där din insats gör verklig skillnad, i en organisation som värdesätter innovation och aktivt söker förbättringar i sina kvalitetsprocesser.Om tjänsten

Nu söker vi en kvalitetsingenjör till vår kund inom processindustrin med bas i Göteborgsområdet. Här ges du möjlighet att ta plats i en expansiv fas på ett projektbaserat företag, där du, tillsammans med ett team på cirka 30 medarbetare, aktivt deltar i utvecklingen av innovativ teknik för massabruk världen över. Projekten spänner över konceptuell processteknik till driftsoptimering, och du kommer ha möjlighet att bidra på både layout- och detaljnivå.

I en dedikerad arbetsgrupp kommer du vara involverad i processen av att säkerställa att allt ingenjörsarbete följer både kundens och interna standarder. Rollen kräver förmåga att hantera olika sociala situationer, noggrann granskning och mod att ge feedback samt ställa krav. Du kommer att arbeta över alla discipliner, vilket ger en mångsidig och utvecklande arbetsmiljö.

Vår kund består till stor del av senior kompetens och delar med sig av sin omfattande processförståelse och utför processdesign gentemot sina kunder globalt. Det innebär att du kommer dra nytta av bred kompetens bland erfarna kollegor och tilldelas en dedikerad mentor för att skapa förutsättningar för en optimal start. Med produktion i egna lokaler får du nära kontakt med din produkt och hela arbetsprocessen.

Du erbjuds

 • Möjligheten att bli en del av ett härligt och teknikintresserat team, där du får utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom branschen
 • En tydlig introduktion där du får utbildningar samt stöttning av mentor i ditt team
 • Flexibilitet till distansarbete
 • Reser till kunder globalt kan förekomma i tjänsten


Arbetsuppgifter
 • Genomföra kvalitetskontroller oavsett disciplin, överensstämmer med kundens och våra interna standarder
 • Leverera konstruktiv feedback för att säkra hög kvalitet i arbetet
 • Aktivt samarbeta internt och externt för att upprätthålla kvalitetsstandarder tvärs över alla arbetsdiscipliner


Kvalifikationer
 • Har en uttagen examen från en teknisk utbildning, önskvärt inom kvalitetsteknik
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som skrift
 • Har ett stort teknisk intresse och viljan att utvecklas

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet inom kvalitetsarbete inom industrin

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 jan. 2024 (45 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Halmstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Mölndal
Teknik & Ingenjör
Företagslogga