Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kundservicemedarbetare till Volvofinans Bank

Publiceringsdatum
02 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du i början av din karriär? Vill du bli en del av en innovativ arbetsplats med goda interna utvecklingsmöjligheter? Volvofinans är en av Sveriges största banker specialiserade på bilar och de söker nu kundservicemedarbetare på heltid till sin kundservice med fokus på problemlösning, merförsäljning och förstklassig service. Se till att skicka din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.Om tjänsten

Volvofinans Bank är ett techbolag med banklicens i Göteborg, mobilitetsbanken i den gröna staden. Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med kundvård och merförsäljning till både privat- och företagskunder. Du kommer få möjligheten att hjälpa deras kunder i allt från fakturafrågor, bilfinansiering och krediter till vägledning i app och digitala plånböcker.

Vi söker nu kundservicemedarbetare på heltid med start i april. Du kommer att ingå i ett team av engagerade och kunniga kollegor, där stämningen är härlig och kollegorna ser till att ha roligt tillsammans som ett lag. För en professionell och personlig utveckling får du stöd av chefer, kollegor och avdelningens coacher. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget.Arbetsuppgifter
  • Vara behjälplig och ge bästa möjliga service i samtal med företagets kunder, partners och återförsäljare
  • Hantera fakturafrågor, bilfinansiering och krediter till vägledning i app och digitala plånböcker
  • Erbjuda tilläggstjänster för att leverera ännu bättre upplevelse och service


Kvalifikationer
  • Har en avslutad gymnasial utbildning
  • Har obehindrade språkkunskaper i svenska & engelska, både i tal & skrift då det krävs i det dagliga arbetet
  • Har goda kunskaper inom MS Officepaketet
  • Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad roll

Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom samtalsteknik och sälj.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och som har ett stort intresse för kunder. Du har enkelt att samarbeta i team och trivs bra i en problemlösande roll med telefonen som främsta arbetsverktyg.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Blir din ansökan aktuell kommer vi uppmana dig att följa denna länk och trycka på "Till e-tjänst för registerutdrag" ansöka om "Kontroll av egna uppgifter". Öppna inte detta kuvert. Detta öppnar vi i samband med ett erbjudande.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 april 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se