Junior systemutvecklare till Surikat!

Junior systemutvecklare till Surikat!

Som systemutvecklare på Surikat får du arbeta med nya tekniker och erbjuds gott om utvecklingsmöjligheter. Tjänsten passar dig som är ny i karriären och som har en stor passion för programmering. Här tilldelas du en personlig mentor och blir en del av ett härligt gäng utvecklare. Låter intressant är du välkommen in med din ansökan!
Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att tillhöra ett av utvecklingsteamen och initialt bli tilldelad en mentor som stöttar dig och ger dig rätt förutsättningar att komma in i rollen. Du kommer primärt att arbeta med i projekt kopplat till Surikats SaaS-plattform. Arbetet är projektbaserat och innefattar hela utvecklingsprocessen, från analys till slutleverans och förvaltning.

Arbetsuppgifterna varierar från kund och projekt, men dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara:

 • Utveckling i SaaS-plattformen
 • Förbättra prestanda och användaruppleveler genom att uppdatera till nya tekniker
 • Designa och implementera nya funktioner i systemet
 • Planera och strukturera nya datamodeller för att stödja en kundspecifik process
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har en yh- eller kandidatexamen inom it alternativt motsvarande arbetslivserenhet
 • Har kunskap i något programmeringsspråk, med fördel Javascript
 • Har stort intresse för programmering och gärna kan visa upp egna hobbyprojekt, labbar eller projekt från utbildningen
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Som person är du kommunikativ och tycker om att samarbeta med dina kollegor. Vi ser gärna att du känner att systemutveckling är mer din livsstil och passion än bara ett jobb. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för utveckling och ny teknik. Du strävar efter att alltid ta nästa steg för att lära dig ny kompetens och du trivs när du får lära dig nya saker.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Göteborg, Läppstiftet

Som ett första steg i processen kommer du att få genomföra ett kod-test i JavaScript. Därefter kommer vi att återkoppla till dig för vidare steg.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Surikats önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.Vi söker dig som är

Övrig information
 • Start
 • Omfattning
 • Placering

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se