Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

IT Business Analyst Till Husqvarna

Ansök nu

Vill du vara en drivande kraft i Husqvarna Groups framtida teknologiska framsteg? Som IT Business Analyst har du nyckelrollen i förändringsprocesser, där din förmåga att identifiera, strukturera och föra samman moderna IT-lösningar är avgörande. Här ges du goda möjligheter till utveckling, i en miljö där din kunskap värderas högt!Om tjänsten

Husqvarna Group är en världsledande leverantör inom utomhusprodukter och lösningar för skogsbruk, trädgård och byggsektorn. Här genomsyras arbetet av innovation, kvalitet och hållbarhet i utvecklingen av framtidens teknik. Hit söker vi nu efter en Business Analyst som vill spela en central roll i denna utveckling genom att översätta affärsbehov till tekniska specifikationer. Här samarbetar du nära med arkitekter och intressenter för att skapa tekniska lösningar samt säkerställer att leveranser uppfyller kraven.

Denna position passar dig som trivs i en dynamisk arbetsmiljö, där du, tillsammans med ditt team analyserar affärsrelaterade utmaningar och formger tekniska lösningar. Här ges du dessutom möjlighet att driva mindre IT-ärenden och påverka projektets framgång. För att trivas i rollen ser vi att du är en duktig kommunikatör och uppskattar att få arbeta projektbaserat och krossfunktionellt. Rollen är initialt tidsbegränsad, men där det finns goda möjligheter till förlängning, förutsatt att båda parter är nöjda.

Du erbjuds

 • En flexibel roll där du får goda möjligheter till hybridarbete
 • En lärorik tjänst bland ambitiösa kollegor, där nytänk och kreativitet flödar
 • Delaktighet i ett värdefullt och hållbart arbete som gör skillnad


Arbetsuppgifter
 • Förstå Husqvarna Constructions verksamhet, produkter och IT-infrastruktur
 • Samla affärsbehov, omvandla dem till specifikationer och testa lösningar
 • Stödja affärscase för olika IT-krav
 • Bygga och underhålla relationer med interna och externa parter


Kvalifikationer
 • Har minst 2 års arbetserfarenhet från en roll som Business Analyst
 • Har en uttagen IT-inriktad utbildning, såsom datavetenskap eller datateknik
 • Kan kommunicera obehindrat på engelska, i tal såväl som skrift
 • Har mycket goda kunskaper inom Excel

Vidare är det meriterande ifall du kan kommunicera på svenska.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare