Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Hybrid-ingenjör inom teknisk support till Dynalyse

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en ingenjör med ett intresse för teknisk support och är nyfiken på att utforska träindustrins spännande möjligheter? Trivs du i en varierande teknisk roll där du kan få hålla i kundprojekt och stötta partners med tekniska lösningar internationellt? Kanske har du även en erfarenhet av teknisk försäljning eller kundsupport där du har fått hantera frågeställningar kring automationslösningar och kommunikation kring olika system? Då är Dynalyse din nästa arbetsgivare! Bli en del av deras team, och låt din erfarenhet och passion för innovation nå sin fulla potential!Om tjänsten

Med över 25 års erfarenhet är Dynalyse inte bara ledande inom mätning av träets kvalitetsegenskaper, de är banbrytare för förändring och tillväxt inom träindustrin. Genom att noggrant mäta och analysera träets avgörande egenskaper öppnar de upp möjligheter för ökad konkurrenskraft och global expansion för sågverk och träbearbetande industrier. Deras arbete är inte bara inriktat på att upprätthålla hög kvalitet och effektivitet i produktionen - det handlar också om att skapa en mer hållbar framtid genom att öppna dörrar för nya möjligheter.

Just nu söker de en engagerad och kompetent hybridingenjör till deras team för teknisk support. Du kommer inte bara att spela en central roll i att supportera tekniska ärenden och ge våra kunder optimalt stöd och service, utan också att vara en del av vår strävan mot en mer hållbar användning av skogsråvaran och delta i den hållbara omställningen.

Du erbjuds

 • En stimulerande arbetsmiljö där teknisk nyfikenhet och kontinuerlig produktutveckling är i fokus
 • Goda utvecklingsmöjligheter inom valfri inriktning så som projektledning, försäljning och teknisk utveckling inom hårdvara eller mjukvara
 • Goda förmåner med friskvårdsbidrag och tjänstepension
 • Möjligheten att resa internationellt i kundsyfte och mässor


Arbetsuppgifter
 • Teknisk kundsupport: Tillhandahålla support för systemstopp och tekniska problem, inklusive koordinering av serviceinsatser.
 • Projektleda kundprojekt internationellt och koordinera internt
 • Konfigurering av datorer
 • Säljsupport och försäljningsadministration: Hantera priser, offerter och orderhantering för system och reservdelar.
 • Dokumentation och processoptimering: Skapa, uppdatera och översätta processbeskrivningar, manualer och säljmaterial samt effektivisera offertflöden.


Kvalifikationer
 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom automation, system eller datateknik - eller likvärdig erfarenhet
 • Har en bred kunskap och ett genuint intresse för automation , tekniska lösningar och bekant med flera av ovan tekniker
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet inom processindustrin
 • Har grundläggande programmeringskunskap inom .net

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Samarbetsinriktad
 • Ansvarstagande
 • Initiativtagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 april 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se