Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Har du ett intresse för teknik och försäljning? Se hit!

Nu har du chansen att bli en del av ett företag i framkant inom IT-lösningar och organisationsutveckling. CANEA söker en Kundansvarig säljare inom IT där du ansvarar för hela försäljningsprocessen och utvecklingen av deras affärer. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och utbildning samt en roll där din professionella och personliga utveckling står i fokus.Arbetsuppgifter

I rollen som Kundansvarig säljare hos oss arbetar du proaktivt med att utveckla våra affärer, följa upp samt identifiera nya behov hos våra kunder. Du kommer ha helhetsansvaret för försäljningsprocessen och tilldelas en portfölj av befintliga kunder som kan variera i storlek med tanke på kundens storlek, behov och verksamhet.

Du kommer arbeta med försäljning och utveckling av vår produkt CANEA ONE men också identifiera öppningar för andra lösningar och produkter vi har i vårt sortiment.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER
 • Utveckling av kundrelationer och kundtillfredsställelse för din kundportfölj
 • identifiera nya behov och proaktivt utveckla våra affärer
 • Genomförande av fysiska och digitala möten

Rollen innebär också frekventa platsbesök/resor ute hos våra kunder med tyngdpunkten i södra Sverige men även övriga delar av landet.Kvalifikationer
 • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll med kundansvar, gärna med IT-inriktning
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Stort intresse för ny teknik
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort, då det förekommer resor i tjänsten
FÖLJANDE ÄR MERITERANDE
 • Eftergymnasial teknisk utbildning

För att lyckas i rollen är du självgående och driver dina arbetsuppgifter effektivt på egen hand. Du är relationsskapande och ingjuter ett förtroende gentemot kunder och kollegor både i möten och samtal. Vidare är du affärsinriktad och har ett öga för att driva affären framåt och identifierar nya behov hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Packhusgatan 6, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CANEA's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare