Funktionschef till SJ Trafikledning i Göteborg

Funktionschef till SJ Trafikledning i Göteborg

Letar du efter en utmaning som kräver ett förtroendeingivande ledarskap i kombination med mycket ansvar? Vi söker nu en Funktionschef till SJ Trafikledning där du har personalansvar såväl som operativt ansvar. Du erbjuds en dynamisk roll med högt tempo där du verkligen får möjlighet att utvecklas som ledare. Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsuppgifter

Som funktionschef kommer du att ha 3 olika ansvarsområden, dessa innefattar:

  • Ha personalansvar och bemöta personalfrågor för ditt team
  • Ha funktionsansvar och hålla i möten för din funktion inom trafikledningen
  • Arbeta med förbättringsprojekt och utveckla processer, metoder, verktyg och rutinerKvalifikationer
  • Har examen från högskola/universitet eller motsvarande erfarenhet
  • Har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet med erfarenhet som ledare inom operativt ledningsarbete/projektarbete
  • Har en god systemvana
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet inom verksamhetsutveckling
  • Har erfarenhet av att hantera kollektivavtal- och arbetsrättsliga frågor
Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen ser vi att du är lyhörd, beslutsbenägen och förtroendegivande. Du kan sätta gränser och prioritera bland arbetsuppgifter. För att kunna leda ditt team krävs en god kommunikativ förmåga och att du trivs med att motivera, coacha och utveckla andra. Du trivs i en omväxlande miljö och kan vara flexibel och anpassningsbar när så behövs. Att samarbeta med andra är något som du drivs av då du kommer skapa, utveckla och bibehålla relationer, såväl internt som externt.

Övrig information

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se