Hoppa till innehåll

Extenda Retail söker en applikationskonsult!!

Nu erbjuds du chansen att ansluta till ett företag som genomgår en imponerande tillväxtfas och tar betydelsefulla steg i sin expansiva resa. Om du är intresserad av att vara med och skapa innovativa IT-lösningar för väletablerade företag inom detaljhandel, e-handel och logistik, så har Extenda Retail den perfekta tjänsten för dig!Om tjänsten

NYCE.LOGIC, en del av Extenda Retail, har på senare år upplevt en imponerande tillväxt, vilket har ökat behovet av att stärka sin organisation. De söker nu passionerade individer med både talang och erfarenhet för att forma och utveckla logistikorganisationer genom innovativa IT-lösningar. Med denna globala satsning når företaget ut till över 35 länder med NYCE.LOGIC. Koncernen, med sitt huvudkontor i Stockholm, består av över 600 anställda som i sin tur samverkar med företagets cirka 40 medarbetare på kontoret i Göteborg.

Som Applikationskonsult hos NYCE.LOGIC får du möjlighet att forma logistikorganisationer genom innovativa IT-lösningar. Ditt arbete fokuserar på deras egenutvecklade mjukvara, NYCE.LOGIC WMS, där du optimerar handels- och logistikflöden. Rollen innebär ansvar för projekt och individuella uppdrag, inklusive driftsättning, konsultation, projektbaserad utbildning samt kontinuerlig support och vägledning för kunder som använder NYCE.LOGIC WMS.

Effektiv lagerhantering är avgörande för NYCE.LOGIC:s kunder. Som Applikationskonsult spelar du en central roll i deras strävan efter förbättring. NYCE.LOGIC har starka kundrelationer och siktar alltid på att leverera bästa möjliga service. I din roll kan du direkt påverka och stärka dessa band och skapa en betydelsefull inverkan på kundernas verksamhet.

Du erbjuds
 • Goda förmåner i form av friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid och hybrid arbetsplats
 • En företagskultur där alla kollegor skapar en god teamkänsla och ställer upp för varandra


Arbetsuppgifter
 • Agera som support och stöd till kunder i deras användning av NYCE.LOGIC WMS
 • Driftsättning samt konsultation och utbildning för både nya och befintliga kunder
 • Skapa och upprätthålla goda samarbeten med kunder, samarbetspartners och interna teammedlemmar


Kvalifikationer
 • Har en eftergymnasial utbildning i antingen datavetenskap eller IT alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har en god systemvana
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har:
 • Har minst 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Tidigare erfarenhet av Typescript eller C#
 • Tidigare erfarenhet inom logistik
 • God förståelse för ERP eller WMS-system

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Affärsmässig
 • Relationsskapande
 • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
18 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Uddevalla
Organisation & ledning
Företagslogga