Hoppa till innehåll

Erfaren Data Engineer till Capio

Om du är redo för en ny utmaning och vill använda din tekniska kompetens för att förbättra vården och faktiskt göra skillnad, så är detta din chans att göra det! Capio söker nu en engagerad och erfaren Data Engineer till deras Data & Analytics-team. Om du har en passion för data, erfarenhet av cloud-teknologi, och en önskan att göra en verklig inverkan på vården, då kan du vara rätt person för oss! Sök tjänsten som Data Engineer redan idag- vi tillämpar löpande urval.Om tjänsten

Capios vision är att förbättra människors hälsa varje dag. Capios medarbetare är viktiga för dem och de vill ge medarbetarna kraft att finnas där för patienterna men också för att utveckla vården i stort. Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom deras sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Capio är ett innovativt bolag och är ledande inom sjukvårdsbranschen gällande dataanalys. Genom att arbeta utifrån värderingarna kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment kan Capio uppfylla deras löfte om att vara en pålitlig partner, närvarande och nytänkande. De är en del av Ramsay Santé, en ledande vårdgivare med 13.500 medarbetare i fem olika länder.

Som Data Engineer hos Capio kommer du att tillhöra Data & Analytics-teamet, som ansvarar för att Capios anställda har tillgång till sin data på ett säkert och användarvänligt sätt. Du kommer ingå i ett team med sex andra medarbetare och din närmsta chef är företagets CDO. I rollen ingår samarbete internt och externt och du kommer vara delaktig i att avancera Capios dataplattform till nya nivåer.

Du erbjuds

 • Möjlighet att arbeta på ett företag som ligger i framkant i sin bransch och att delta i utvecklingen av Capios dataplattform från grunden
 • Ett team som värnar om kommunikation, samarbete och en hållbar arbetsplatskultur
 • Tillgång till privat sjukvårdsförsäkring
 • Möjligheten att utvecklas på ett personligt och yrkesmässigt plan


Arbetsuppgifter
 • Som data engineer ansvara för att den data som efterfrågas blir åtkomlig för dess användare
 • Säkerställa att applikationer är i drift och fungerar som de ska
 • Kontakt med leverantörer av data
 • Förvalta data på ett säkert och användarvänligt sätt


Kvalifikationer
 • Har några års arbetslivserfarenhet av cloud-teknologi och hybridlösningar
 • Har några års arbetslivserfarenhet av datainsamling och kompetens i dess hantering
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med DevOps
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av SQL och ETL/ELT, gärna i Azure miljö
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift då språket används i det dagliga arbetet

Rollen passar dig som vill arbeta med datadriven innovation i projektform. Du är nyfiken på nya teknologier och metoder för att hålla dig uppdaterad och kontinuerligt förbättra datalösningar. Som person är du lyhörd och har god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta mycket i team.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
04 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga