Hoppa till innehåll

Elkompetens till processindustrin

Har du jobbat i industrin och har minst grundläggande elkompetens på ett eller annat sätt? Kanske har du läst en elutbildning, jobbat som elektriker eller annat i tidigare arbete som gett dig god förståelse för ellära. Jag söker dig som vill ha en långsiktig lösning hos ett stabilt företag där du kan växa på sikt. Ansöka idag!Om tjänsten

Nu söker vi en ingenjör till vår kund AFRY i Göteborg. Du kommer jobba inom sektionen el, instrument och automation på AFRY:s division Process Industries. Denna sektion jobbar framför allt inom processindustrin där projekten och arbetet drivs antingen in-house från deras kontor i Göteborg eller ute hos kund, som är lite utspridda i Göteborg. Det kan förekomma resor och projekt i andra länder, Exempel på projekt dem kan ha är ombyggnadsprojekt eller hjälp vid bygge av en ny fabrik.

Kunden har en inarbetad projektmodell som följer åtagande från förstudier, basic design, detaljkonstruktion vidare till implementationsfas och driftsättning. Dem arbetar med moderna verktyg för multidisciplinära projekt där kostnadsestimering, planering, dokumenthantering, Plant design 3D modell och deras eget utvecklade konstruktionsverktyg Pro-Elina ingår. Vad du hamnar i för projekt är beroende på vart behov finns, ditt intresse samt vad AFRY tycker är mest lämpat.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Du erbjuds
En arbetsplats som tar dina intressen i beaktande samt ett sammansvetsat team med mycket kompetens.Arbetsuppgifter
 • Design/konstruktion
 • Uppstart och idriftsättning hos kund
 • Specifikationer för inköp
 • Funktionsbeskrivningar
 • Beräkningsarbeten


Kvalifikationer
 • Har en eftergymnasial utbildning inom el, exempelvis elektroteknik, mekatronik, energi, automation. elkraft eller annat som bedöms som relevant
 • Har minst ett års erfarenhet av att jobba i industrin
 • Obehindrade kunskaper i engelska, i tal och skrift
 • Grundläggande förståelse i svenska språket

Det är meriterande om du har

 • Körkort

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Initiativtagande
 • Ödmjuk
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 dec. 2023 (25 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga