Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Ekonomi och Redovisningsansvarig för Danmark och Norge till Billdal!

Ansök nu

Septon Electronic AB söker nu en Ekonomi och Redovisningsansvarig för Danmark och Norge som kommer att vara baserad på deras kontor i Billdal. Är du en fena på bokföring och redovisning gällande Danmark och Norge, då är detta rollen för dig!Om tjänsten

Nu söker vi en driven och erfaren Ekonomi och Redovisningsansvarig som kommer att vara baserad på Septon Electronics kontor i Billdal men ansvara för deras finansiella aktiviteter i Danmark och Norge. Som en värdefull del av deras företag kommer du att leda redovisning, budgetering och rapportering för att säkerställa deras framgång på dessa spännande marknader. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och trivs med att driva resultat och processförbättringar, då är detta din möjlighet att vara en del av deras dynamiska företag.

I den här rollen kommer du att arbeta på 80%, fördelningen av arbetstider under veckorna kan diskuteras. Du förväntas att arbeta på plats och vara med som en bidragande faktor till företagets fina kultur.

Du erbjuds

 • En unik möjlighet att arbeta med bokföring och redovisning för dotterbolagen i Norge och Danmark
 • En härlig grupp med kollegor där det är högt i tak och bra kultur på kontoret
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner


Arbetsuppgifter
 • Löpande bokföring och månadsavslutningar i Danmark och Norge
 • Fakturering och inbetalningar, betalningspåminnelser och inkassoärenden
 • Månatliga balanskontoavstämningar
 • Betalning av leverantörsskulder samt upprättande av momsdeklarationer och betalning av dessa i Danmark och Norge
 • Driva kontakten med revisorerna vid revision och årsbokslut i båda länderna


Kvalifikationer
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då detta är en del av det dagliga arbetet
 • Besitter erfarenheter och goda kunskaper från arbete med bokföring och redovisning från både Norge och Danmark
 • Goda kunskaper inom Norsk och Dansk lagstiftning gällande skattelagstiftningar, redovisningsregler och liknande
 • Goda kunskaper inom ERP-system generellt eller SAP Business One specifikt

Kunskap kan erhållas genom utbildning eller erfarenhet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Noggrann
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare