Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Dispatcher till internationellt bolag i Göteborg!

Nu söker vi en dispatcher till internationellt bolag i Göteborg. Tjänsten passar dig som trivs i en koordinerande roll, där du har många bollar i luften. Läs mer nedan och ansök redan idag!Arbetsuppgifter

I rollen som dispatcher tillhör du den intermodala avdelningen som ansvarar för att hantera väg- och tåglösningar i Skandinavien.

Ditt huvudansvar blir att planera företagets intermodala import och export mellan kund och hamn på ett noggrant och effektivt sätt med stor fokus på kundtillfredställelse och punktlighet.

Du kan administrera arbete i flera olika program och trivs med ett stundtals högt tempo. Du ställer upp för dina medarbetare vid behov och kan räkna med att få stöd när du behöver det. Du hanterar avvikelser i flödet med lugn och är duktig på att kommunicera med såväl externa som interna intressenter. Då engelska är affärsspråket behärskar du även detta i tal och text.

Vid start erbjuds du en gedigen introduktion med gott stöd från ett team med fem meddarbetare som alla jobbar för att hålla en hög servicenivå och för att förbättra våra produkter.Kvalifikationer
 • Har en avslutad eftergymasial utbildning inom logistik
 • Har god systemvana
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Det är även meriterande om du:

 • Har arbetslivserfarenhet av liknande roller sedan tidigare, exempelvis spedition eller kunstjänst
 • Har kunskaper i norska och danska, i både tal och skrift

I rollen har du många kontaktytor och arbetar tätt ihop med ditt team och övriga parter, varpå du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar att jobba tillsammans med andra. Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa sig efter nya situationer. Därtill trivs du i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar. Du motiveras av att agera problemlösande och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker.

Vi söker dig som är
 • Samarbetsförmåga
 • Resultatinriktad
 • Serviceminded
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare