Automationsingenjör till AGVE!

Automationsingenjör till AGVE!

Har du ett intresse för självkörande autonoma fordon? Nu kan du få chansen att arbeta hos AGVE med samarbetspartners och kunder så som Tesla, Lamborghini och Astra Zeneca. Som automationsingenjör kommer du vara med vid utveckling, programmering och driftsättning av deras självkörande fordon som levereras till kunder runt om i världen. Välkommen med din ansökan!
Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med programmering av AGV-fordon och implementera körlogik i de AGV-fordon som skall levereras till kund. Du kommer arbeta med deras egenutvecklade programspråk och AGVE har inga standardiserade AGV-modeller utan jobbar alltid med skräddarsydda produkter som är anpassade efter kundens behov och verksamhet.

Rollen innebär mycket resor och kontakt mot kunder där du, och ditt team, också ansvarar för driftsättning av AGV-fordon i kunds verksamhet. Upp till 50% av din arbetstid kommer innebära resor till bland annat USA, Asien, Australien och runt om i Europa. För rätt person är det här en väldigt spännande möjlighet till att se olika verksamheter och knyta internationella kontakter på välkända företag. När du inte är på resande fot finns också möjlighet att kombinera arbetstiden mellan att vara på plats på kontoret i Sisjön med att arbeta på distans ex. hemifrån. Resorna som ingår i tjänsten är oftast mellan några dagar upp till 3 veckor långa.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Implementering och programmering av AGV-fordon
 • Simulering av AGV-fordons körlogik
 • Genomförande av Factory Acceptance Tests (FAT) på AGV-fordon
 • Driftsättning och installation av AGV-fordon på plats hos kund
 • Justeringar av AGV-fordon kopplat till driftsättning och installation
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har en teknisk utbildningsbakgrund från högskola/universitet inom automation eller liknande och grundläggande kunskaper i programmering
 • Har ett logiskt tänkande och ett stort tekniskt intresse
 • Gillar att resa, då upp till 50% av tjänsten innefattar resande
 • Obehindrad kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort
Följande är meriterande:
 • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom teknik/automation

För att lyckas hos oss på AGVE tror vi att du är samarbetsinriktad och kan arbeta väl i grupp men även självständigt. Du är kvalitetsmedveten med ett sinne för detaljer och strukturerad i hur du tar dig an arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tillsvidare med eventuell inledande provanställning
 • Placering: Askims Industriväg 9, Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AGVE's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se