Automationsingenjör inom PLC-programmering till AFRY

Automationsingenjör inom PLC-programmering till AFRY

Vill du jobba som automationsingenjör inom PLC-programering på en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang? Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett projektteam som finns för att realisera de kundprojekt och åtaganden som AFRY får förtroendet att genomföra, där har du har en viktig roll vid programutveckling samt vid idrifttagningar och igångkörningar av de produktionsanläggningar dem själva bygger. I de flesta fall sker programmeringen i PLC-systemen Siemens, Scada, ABB och Mitsubishi. Arbetsuppgifterna kan skilja sig i olika projekt men det vanligaste uppgifterna är exempelvis:

  • PLC Programmering
  • Göra funktionsbeskrivningar och manualer av anläggningar
  • Idriftagning ute hos kund vid klar produkt
  • Hålla utbildningar för operatörerna
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll tror vi att du är prestigelös och motiveras av att arbeta i ett team samt är social. För att lyckas och trivas i rollen tror vi även att du har

  • En teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet kopplat till automationsområdet
  • B-körkort
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande om du har relevant erfarenhet inom industriautomation, PLC-programmering eller elkonstruktion.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se