Affärsutvecklare till Eurowind Energy

Affärsutvecklare till Eurowind Energy

Vill du arbeta på ett företag som spelar en avgörande roll i framtidens energisamhälle? Vill du vara en del av omställningen till 100% förnybar energiproduktion? Eurowind Energy expanderar nu på den svenska marknaden och söker nu en erfaren Affärsutvecklare. Här erbjuds du en dynamisk roll på ett företag som gör skillnad på riktigt. Låter det som något för dig? Läs gärna vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!
Arbetsuppgifter

Eurowind arbetar intensivt med att utvärdera områden för vind- och solkraftsetableringar samt ingå markavtal för att möjliggöra en växande projektportfölj. I rollen som Affärsutvecklare innebär det framförallt att skapa relation med markägare samt att ansvara för avtalsförhandling. Det innebär också att identifiera och etablera kontakt med ägare av sol- och vindkraftsparker med syftet att upphandla anläggningar och/eller ingå strategiskt samarbete (t.ex. generationsväxling eller förvaltning). Du anvarar för avtalsförhandlingar och slutmålet är att ingå olika typer av avtal, särskilt arrendeavtal vilka ger Eurowind rättigheten att utveckla projekt på fastigheten. Du kommer att arbeta i nära samarbete med projektutvecklande kollegor i Sverige men även med Eurowinds interna experter runt om i Europa samt externa experter så som jurister och konsulter inom olika specialområden.

Tjänsten innebär en del resande inom Sverige då vi anser att fysiska möten med möjliga samarbetspartners är viktigt för att skapa goda relationer.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har en relevant högskoleutbildning exempelvis inom geo- eller miljövetenskap, företagsekonomi, lantmäteri, samhällsvetenskap eller ingenjörsexamen
  • Har minst tre års erfarenhet av att etablera affärsmässiga relationer med olika typer av intressenter
  • Har erfarenhet och god kunskap av förhandling
  • Har stort intresse av förnybar energi
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska
  • Har b-körkort

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet från energibranschen

Som person är du självständig med god kommunikationsförmåga och hög social kompetens. Du drivs av att skapa goda relationer och har en fömåga att lösa problem. Vidare har du ett affärsmässigt förhållningssätt samtidigt som du har en analytisk förmåga.


Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Göteborg, Nellickevägen

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se