Administratör på heltid till SSAB i Arendal

Administratör på heltid till SSAB i Arendal

Är du administrativt lagd och arbetar bra i grupp samtidigt som du står stadigt på egna ben? SSAB Arendal söker nu en Administratör på heltid. Här erbjuds du en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, engagerade kollegor och en spännande vardag. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsuppgifter

Rollen innebär varierande arbetsuppgifter, allt från registrera nya ordrar i systemet till att assistera och hjälpa kollegorna i teamet på transportsidan. Tjänsten är flexibel och kan bli lite vad man gör den till.

Arbetet sker på plats i Arendal under dagtid med chans till flex. Uppdraget kan bli en förlängning men har ett extra stort behov nu i datasystembytet.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Obehindrad i Svenska och Engelska i både tal samt skrift
  • Har god datorvana
  • Erfarenhet av administration är meriterande
  • Erfarenhet av SAP är meriterande
  • Erfarenhet av operativ transportplanering är meriterande

Som person är du sammarbetsvillig, självgående och initiativtagande


Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Tre-fyra månader med chans till förlängning
  • Placering: Godsgatan 6 - Arendal

Vi använder oss av två digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest som ska genomföras om du uppfyller grundkraven, för att ta dig till ett eventuellt nästa steg i processen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se