Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Account Manager till Dacapo

Dacapo har en stark tillväxtstrategi med fokus på att ta nästa steg i sin expansion på den svenska marknaden. Vill du vara med på resan? Som Account Manager blir du en nyckelspelare i en kontext med oändliga möjligheter. Har du tidigare erfarenheter från B2B inom industri eller produktion? Då kan det vara dig vi söker. Varmt välkommen med din ansökan!Arbetsuppgifter

I rollen som Account Mananger arbetar du tätt ihop med framförallt en innesäljare där din huvudsakliga uppgift är att bibehålla och utveckla affärsmässiga relationer till dina existerande kunder. Därtill förväntas du undersöka nya affärsmöjligheter på nya kunder för att för bidra till Dacapos tillväxt på den svenska marknaden. I din produktportfolio har du en mängd produkter inom rostfritt stål, bland annat rör, stång och plåt. Ditt tjänstgöringsområde är från Västra Götaland och norrut.

Ditt dagliga arbete kommer bestå av:
 • Förvalta och utveckla goda relationer med dina befintliga kunder
 • Driva och ansvara för hela säljprocessen tillsammans med din närmsta kollega
 • Konsultera kund i digitala lösningar och sortiment och hur de kan anpassas efter kundens verksamhet
 • Arbeta med prospektering och nykundsbearbetning
 • Täta samarbeten med Product Manager och övriga kollegor i koncernen
 • Tjänsteresor med hög närvaro hos kund


Kvalifikationer
 • Har minst 3 års erfarenhet av B2B-försäljning inom industri och produktion
 • Har erfarenhet av kundbearbetning
 • Är van att arbeta i CRM-system
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet att arbeta med produkter inom rostfritt stål
 • Har erfarenhet inom industriell försäljning

Som person är du serviceinriktad med god kommunikationsförmåga, samtidigt som du är lösningsorienterad och tycker om att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Därtill trivs du att självständigt bedriva affärer och har inga problem att hålla fokus och ta egna initiativ på egen hand. Är du dessutom resultatinriktad och har en hög energinivå - då kommer du passa perfekt in hos Dacapo.

Övrig information:

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare