Hoppa till innehåll
AB Individkraft logotyp

Enhetschef till daglig verksamhet enligt LSS i Göteborg

Publiceringsdatum
01 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Eva Palmaeus
Telefon
Ansök nu
Vill du vara med och leda en verksamhet där varje individ känner sig sedd, värderad och uppskattad?Vi på Individkraft förstår att det krävs både hjärta och engagemang i kombination med drivkraft och struktur för att leda våra verksamheter inom social omsorg.

Vi söker nu en ny enhetschef/föreståndare till en av våra fina dagliga verksamheter (LSS) i Göteborg.

Som vår nya enhetschef vill vi att du får möjlighet att utvecklas, men också att du utvecklar oss.Med din kunskap och erfarenhet kan du driva oss framåt, men det är din medkänsla, ditt engagemang och din vilja att verkligen göra skillnad som kommer att forma oss.

Om tjänsten
Vi på Individkraft brinner för våra uppdrag inom LSS och SoL. Under ett antal år har vi byggt upp uppskattade dagliga verksamheter i Stockholm och Göteborg.

Individkrafts huvudsakliga fokus är att ge våra deltagare redskap att stärkas som individer samtidigt som de deltar i en verksamhet där de trivs och befinner sig i ett starkt sammanhang.

Verksamheten har ett utbud av aktiviteter inom konst, hantverk, musik, data/media, gaming och friskvård. Vi har även verksamhet ute på olika arbetsplatser för de deltagare som önskar det.

Arbetsuppgifter
Du kommer att leda och utveckla verksamheten, både dagligen och långsiktigt. Här ingår ansvar för personal, kvalitet, administration, ekonomi, arbetsmiljö och marknadsföring. Men främst ingår ett ansvar för att våra deltagare trivs och har en meningsfull verksamhet hos oss.

Om dig
Som enhetschef på Individkraft är du en nyckelperson som kommer ha stora möjligheter att utveckla verksamheten och dess inriktning. Vi tror att:
  • Du har en naturlig förmåga att leda, besluta och kommunicera klart och tydligt.
  • Ditt sätt att leda inspirerar till delaktighet och stöd i ditt arbetslag.
  • Du ser möjligheter, strävar efter att förbättra och sprider positiv energi.
Du måste vara prestigelös – på riktigt. Hos oss hjälper alla till där det behövs, såväl vd, chefer och all personal.

Kompetens
Kompetens och erfarenhet är nyckelfaktorer och du måste ha förutsättningar att bli godkänd som föreståndare av IVO. Därför har vi satt upp tydliga kriterier för vad vi söker. Detta inkluderar en relevant högskoleutbildning, kunskap om lagstiftningen inom vårt område, samt tidigare chefserfarenhet. Dina personliga egenskaper, som struktur, självgående natur och resultatinriktning, kommer också att vara avgörande för hur du lyckas i denna roll.

Utbildning
För att bli aktuell för tjänsten måste du ha:
  • Socionomexamen, högskolans sociala omsorgsutbildning eller likvärdig högskoleutbildning.
  • Kunskaper i svenska motsvarande lägst gymnasiet eller svenska som andraspråk 3 för att behärska det svenska språket i tal och skrift.
Du måste kunna styrka din examen med examensbevis eller likvärdig handling.

Chefserfarenhet
Du måste ha chefserfarenhet från omsorg om personer med funktionsnedsättning, äldreomsorg eller kommunal hälso- och sjukvård som minst ska omfatta 24 månader under de senaste sju åren. Med chefserfarenhet menas att du haft ansvar för arbetsledning med verksamhets-, personal- och ekonomiansvar. Du ska kunna styrka chefserfarenheten med anställningsbevis eller liknande handling.

Personliga egenskaper
Strukturerad: Hos oss får du chansen att forma ditt arbete och skapa en struktur som fungerar både för dig och dina kollegor. Om du tycker om att organisera och planera, kommer du trivas här.

Självgående: Älskar du frihet och ansvar? Som enhetschef hos oss får du förtroendet att driva din verksamhet, ta beslut och se dina planer komma till liv.

Uppmuntrande & Inspirerande: Vi värdesätter den positiva energi du kan bidra med för att lyfta och inspirera ditt arbetslag och de du arbetar med. Om du brinner för att se andra lyckas och växa, vill vi gärna att du blir en del av Individkraft.

Du erbjuds
Du kommer att få stora möjligheter att utvecklas i en organisation som växer.

Du kommer få gehör för dina goda idéer och kommer snabbt kunna sjösätta dessa.

Vi vill att ditt arbete ska vara roligt, spännande och meningsfullt – då kommer verksamheten du är med om att utveckla också att bli det.

Sök nu
Känner du igen dig? Välkommen att forma framtidens LSS med oss!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt.

Individkraft har kollektivavtal (Vårdföretagarna – Vision. Vård, behandling och omsorg)
AB Individkraft logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Individkrafts mission är att erbjuda tjänster som främjar självständighet, delaktighet och utveckling för personer med nedsatt psykisk, neuropsykiatrisk eller intellektuell funktionsförmåga.

Vi arbetar för att skapa inkluderande och tillgängliga miljöer där varje individ känner sig värderad och har möjlighet att ta steg mot sina mål. Genom våra tjänster och vårt övriga agerande bidrar vi positivt till samhället där vi verkar.

Kvalitet för oss är att:
  • öka våra deltagares upplevda livskvalitet genom att bedriva en verksamhet som är meningsfull och utvecklande.
  • bidra till en ökad inkludering och egenmakt för marginaliserade grupper i samhället och därigenom värna demokratiska värden.
  • deltagarens vilja är styrande i en verksamhet som kännetecknas av respektfullt bemötande.
https://www.individkraft.se

Liknande Jobb

Munkedal
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Mölndal
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga