Tjänsten

Som orderhanterar hos oss på Swedenborg arbetar du nära försäljning och produktionsplanering/logistik. Du tar hand om ordern administrativt. Lägger in den i respektive system. Ordererkänner till kund, beställer kringutrustning och bevakar leveranser av desamma. Du tar också hand om reklamationer och reservdelsförsäljning.

Vi jobbar prestigelöst nära varandra i en grupp om sex personer. Tillsammans delar vi gruppens problem och framgångar. Vi erbjuder en trevlig och dynamisk arbetsplats med god gemenskap. Vi utgår från kontoret, men med tiden finns möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan. Det finns stora möjligheter i att utveckla rollen utifrån din personlighet.

Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet och som person är tekniskt nyfiken och lösningsorienterad. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Van att orientera dig i office-paketet och ser excel som ett naturligt arbetsverktyg. Rollen kräver B-körkort för verkstadsbesök.

Vi lägger stor vikt på din personlighet.

Arbetsuppgifter

- Orderhantering

- Leveransbevakning

- Hanteraorder i Visma Administration och Lime

- Besökaverkstäder

Egenskaper

- Minst Gymnasieutbildning,

- Goda kunskaper i MS Excel

- Social, tycka om att prata med kunder och leverantörer

- Lösningsorienterad

- Office-paketet, meriterande med Visma Admin och Lime

- Goda kunskaper i Svenska, Engelska, Tal och skrift

- Tekniskt nyfiken

- Körkort: Behörighet B

Vid frågor angående tjänsten kontakta Linda, 0737–190336, eller Linus på telefon 0702-205091.

Välkommen att skicka din ansökan till jobb@swedenborg.se senast 31 mars. Urvalsprocessen sker löpande. Tjänsten är på heltid och tillträde sker efter överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Linda Gyllenoxe
Telefon 031-3368780
Email Mejla Linda Gyllenoxe
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Swedenborg:

Med fokus på försäljning inom industrin med bland annat pumpar och rökgasspjäll, har vi funnits sedan 1964. Vi ingår i börsnoterade koncernen Christian Berner TT, men drivs som ett eget bolag. Företaget har två ben att stå på, den ena är pumpar där vi är återförsäljare/agent och det andra med den egna produkten, rökgasspjäll. Det är till den egna produkten vi nu söker en orderhanterare. Våra kunder finns i Europa och våra slutanvändare över hela världen. Några av våra kunder är raffinaderier, värmeverk, inbyggare och gruvindustrin.

Vår styrka ligger i att kunna konstruera och anpassa vår produkt efter kundens behov.

Vi är idag ett glatt gäng på 17 personer och är alla viktiga pusselbitar för en fungerande verksamhet. Med korta beslutsled bidrar vi till att hänga med i svängarna. Vår styrka är att vi har olika ålder och kompetens. Vi både lyfter och lutar oss mot varandra.