Underhållstekniker till Skåne Finkost i Partille

Underhållstekniker till Skåne Finkost i Partille


Skåne Finkost söker dig med högt kvalitetstänk och god problemlösningsförmåga. Är du intresserad av teknik och har erfarenhet av underhåll och felsökning? Hos Skåne Finkost kommer du få vara med om en häftig tillväxtresa i ett bolag med engagerad personal och stora utvecklingsmöjligheter!

Välkommen med din ansökan!


Din framtida arbetsgivare
Skåne Finkost AB ingår idag i koncernen Sisjö Intressenter AB.

Sisjö Intressenter AB är idag en livsmedelskoncern med 6 bolag. Utöver Skåne Finkost ingår även Örneborgs Delikatesser AB, Räkor & Laxgrossisten AB, Delikatessmejeriet i Fjärås, Vinsta Texas Food Company AB samt Stensåkra Chark och Deli AB.

Skåne Finkost tillverkar sedan 1937 i huvudsak äkta färsk majonnäs i eget varumärke, men mal idag även senap ifrån grunden, samt tillverkar även en rad olika såser och dressingar. 2022 startades tillverkning av fond och grillsås upp i Varberg.

Bland våra kunder finns bland restaurang och storhushåll samt livsmedelsgrossister och livsmedelsindustrier. Förutom våra egna varumärken så är vi även EMV producent för ett flertal av Sveriges största livsmedelsföretag.

Vi är idag ca 45 anställda och omsätter ca 200 MSEK och bedriver verksamheten på två orter, Partille och Varberg. De senaste 5 åren har vi haft en bra tillväxt och vår ambition och vilja är att fortsätta bygga vidare och skapa tillväxt genom utvecklat samarbete med våra koncernkollegor, engagerade medarbetare, bra produkter och bra kunderbjudanden. För att klara detta förstärker vi nu vår organisation på flera håll och söker ny personal.

Läs gärna mer om oss på: https://majonnasfabriken.se/om-oss.html

Om företagetVad erbjuder rollen?
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
- Underhåll; förebyggande och löpande
- Felsökning
- Reparation
- Förbättringar
- Bygga ihop maskiner
- Dokumentation

Du arbetar kväll, arbetstider efter överenskommelse, med placering i Partille. Du rapporterar till vår tekniska chef; Göran Gustafsson.


Vem är du?
Du har några års erfarenhet som underhållstekniker eller likvärdig erfarenhet. Du motiveras av att hitta fel och åtgärda dem. Du gillar helt enkelt att lösa problem och du arbetar strukturerat och målmedvetet. Din erfarenhet har gjort dig självgående och bra på att prioritera.

Du kommunicerar effektivt och tydligt i både tal och skrift på svenska och engelska. Branscherfarenhet och teknisk utbildning är meriterande. Även erfarenhet av PLC, mekanik och/eller el är meriterande.


Är detta din perfekta match?
Nyckeln till vår framgång har sedan dag ett varit högsta fokus på produkt, leveranssäkerhet och att alltid hålla vad vi lovar. Sedan 1937 har vi växt både på längden och på tvären och adderat nya produkter i vårt sortiment. Resan har bara börjat! Hos oss kommer du få vara med om en häftig tillväxtresa i ett bolag med engagerad personal och stora utvecklingsmöjligheter!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Skåne Finkost.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 9 februari 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Haroula Karasimou på haroula@effektiv.se.


Sökord
Underhållstekniker, PLC, mekanik, el, automation, livsmedel, livsmedelsproduktion, produktion

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Skåne Finkost.