Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Rådgivare till Preventia Finans


Är du en serviceinriktad och framåtlutad person med erfarenhet från inkassobranschen som vill ta nästa steg i karriären? Vill du arbeta i ett företag i tillväxtfas som tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Rådgivare på Preventia Finans!

Din framtida arbetsgivare
Preventia Finans är ett unikt finans- och inkassobolag med dynamiska arbetssätt som ger ett högre och snabbare resultat mot övriga branschkollegor. Genom att ständigt utmana sig själva, marknad och bransch skapar Preventia de konkurrensfördelar som ligger till grund för lojala och långsiktiga affärsrelationer. Preventia arbetar agilt i syfte att kunden skall få betalt och kundens kund skall komma tillbaka för nya affärer.
Preventia erbjuder centralt belägna och moderna lokaler i Göteborg. Det är en arbetsplats med högt i tak och god gemenskap.


Vad erbjuder rollen?
Som rådgivare på Preventia Finans får du en omväxlande och rolig vardag där du sköter kontakten mot såväl kund som slutkund. Ditt arbete går ut på att söka snabbast och bästa möjliga lösning genom kommunikation och dialog i syfte att undvika kronofogden och ytterligare kostnader för slutkunden.

Du kommer att arbeta inom kravhanteringens alla delar från faktura till inkassoprocess. I huvudsak består arbetsuppgifterna av aktiv handläggning som främst sker via telefon. Andra delar i arbetet är diverse administrativa uppgifter med allt ifrån mail och posthantering till kreditbedömning. Du arbetar i väl utarbetade processer och kommer utbildas i affärssystem och Preventias arbetssätt.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen som rådgivare är:
* Hantera inkommande och utgående samtal
* Skriftlig kommunikation med kunder, slutkunder och myndigheter
* Inkommande och utgående post
* Reklamationer och fakturafrågor


Vem är du?
För att trivas i rollen som rådgivare hos Preventia är du öppen, social och strävar alltid efter att leverera service i världsklass. Du är en sympatisk och empatisk person som har en naturlig vilja att hjälpa andra, såväl internt som externt. Vidare är du lyhörd och har lätt för att identifiera problem och koppla det till en lösning på ett strukturerat vis.

Krav:
* Erfarenhet av att jobba i en rådgivande roll inom inkassobranschen
* God datorvana
* Flytande svenska i tal och skrift


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på markus@effektiv.se


Sökord
Inkasso, rådgivare, handläggare

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare