Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Operativt Marknadsansvarig till Kranlyft Group

Ansök nu

Är du intresserad av att jobba både strategiskt och operativt med flera delar inom kommunikation och marknadsföring? Vill du jobba på väletablerat bolag med internationell prägel som tagit siktet på högre höjder? Då kan du vara den vi söker i tjänsten som Operativt Marknadsansvarig till Kranlyft Group!

Din framtida arbetsgivare
Kranlyft Group har sedan tidigt 60-tal etablerat sig som en pålitlig aktör inom kranindustrin. Sedan slutet av 90-talet har de representerat minikranar från marknadsledaren Maeda där de har generalagenturen för hela Europa, Afrika och Mellanöstern. I Sverige och Storbritannien är Kranlyft Group också auktoriserad återförsäljare för aluminiumkranar från tyska Klaas. Genom deras egen säljorganisation och genom återförsäljare har de levererat flera tusen kranar som de idag levererar reservdelar till. Hos Kranlyft Group får kunden svårslagen kompetens, god service och produkter av högsta kvalité. De har sitt huvudkontor med lager och verkstad i Mölnlycke och dotterbolag finns Storbritannien med säte i Bristol samt i Tyskland med säte i Sonneberg. Kranlyft Group har även egen personal som täcker Frankrike och Beneluxområdet.

Kranlyft Group ägs av Storskogen, vilket borgar för långsiktighet och stabilitet.

Vad erbjuder rollen?
Som operativ Marknadsansvarig hos Kranlyft Group arbetar du engagerat och som spindeln i nätet med marknadsföring, kommunikation och varumärke. I rollen rapporterar du till försäljningschefen men jobbar också nära både VD och eftermarknadschef. Tjänsten har inget personalansvar men kan ges budgetansvar inom området över tid. Detta är ett fint tillfälle för dig med rätt inställning, kunskap och ambition att ta nästa steg i din karriär.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Säkerställa att Kranlyft Groups varumärkens profiler och tonalitet efterlevs i samtliga kanaler.
- Skapa och publicera innehåll i Kranlyft Groups digitala kanaler; webbplatser och sociala medier.
- Boka och skapa annonser i både tryckt och digital media.
- Hantera nyhetsbrev.
- Vara delaktig i utvecklandet av produktblad och eventuellt informationsmaterial.
- Sköta kontakten med leverantörer och samarbetspartners inom ditt ansvarsområde.
- Leda planering och utförande av mässor och liknande aktiviteter.

Vem är du?
Vi tror att du trivs med att arbeta i ett familjärt bolag med internationell prägel. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och där värderar vi att du är öppen för att lära dig nya saker. Som kollega tror vi att du är kreativ, nyfiken och engagerad i ditt jobb. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, bra struktur och du gillar att driva dina projekt i mål. Din givna samarbetsförmåga gör att du har lätt att förstå och arbeta tillsammans med kollegor från olika delar av verksamheten samtidigt som det värdesätts att du är självgående.

Krav:
- Flerårig erfarenhet av liknande tjänst inom marknad
- Goda kunskaper i Adobes programvaror, speciellt InDesign, Photoshop och Illustrator
- Flytande svenska samt engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Språkkunskaper i tyska eller franska
- Erfarenhet av WordPress eller annat CMS.
- Kunskaper i Google Ads och paid social
- Kunskaper inom sociala media och digital annonsering
- Grundläggande förståelse för SEO
- Erfarenhet av att planera för mässor & utställningar

Är detta din perfekta match?
Hos Kranlyft Group erbjuds du möjligheten att utvecklas och växa i takt med koncernen. Som generalagentur täcker de ett stort område genom deras cirka 20 återförsäljare. Här kommer du således att få arbeta med marknadsföring och kommunikation på internationell nivå och representera starka varumärken inom premiumsortimentet. Under åren har Kranlyft Group breddat sin maskinportfölj med fokus på miljö, säkerhet och kvalité. Exempelvis har de batteridrivna kranar med nollutsläpp som tagit ledningen inom detta segment. Inom Kranlyft Group får du jobba tillsammans med drivna och kompetenta kollegor som gärna har kul tillsammans. Att de är ett mindre bolag sett till personal har många fördelar, bland annat har de korta beslutsvägar och stor gemenskap, men viktigast kanske är att de kan erbjuda dig möjligheten att utvecklas inom ditt område.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på markus@effektiv.se

Sökord
Marknad, indesign, photoshop, illustrator, ansvarig

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare