Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Nykundsdriven säljare till PTV Nordics

Publiceringsdatum
03 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en driven säljare som brinner för att alltid ligga steget före och att skapa långsiktiga kundrelationer? Vill du tillhöra ett lokalt team i en internationell miljö? PTV står i startgroparna med en spännande framtid framför sig, vill du med på resan?

Din framtida arbetsgivare
PTV Nordics är en del av PTV Logistics och riktar sig mot den nordiska marknaden. PTV är en leverantör av digitala lösningar för ruttplanering för transporter av gods och människor. Verksamhetens kunder är transportföretag, men kommer också från branscher som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför de samma uppdrag på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar. Dessa lösningar leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som säljare hos PTV Nordics kommer du att skapa nya affärer genom att proaktivt och långsiktigt bygga relationer och affärsmöjligheter. Arbetet präglas av ett seriöst och ärligt relationsbyggande i en värdeskapande försäljning. Här ges du möjlighet att utvecklas, så väl som person som inom företaget i en organisation med korta beslutsvägar och som tror på att utbilda och utveckla sina medarbetare.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Nykundsbearbetning. Arbetet är till stor del av uppsökande karaktär.
- Prospektera och presentera PTV:s unika koncept och värden.
- Bearbeta prospekt från första kontakt till skrivet avtal.
- Påverka och arbeta enligt egen säljbudget.

Vem är du?
PTV öppnar dörrarna för en engagerad och målinriktad person med en passion för försäljning. Vi söker en person som har en stark drivkraft att utvecklas och blomstra i en dynamisk arbetsmiljö.

Vi letar efter en person med en proaktiv och lösningssökande inställning. Ditt fokus ligger på att skapa värde för kunderna genom att förstå deras behov och erbjuda lösningar som går utöver produkter. Du är ambitiös och har förmågan att på ett övertygande sätt förmedla idéer och värden. Vidare är du strukturerad med ett stort mått ansvarstagande och gillar tänka utanför boxen.

Krav:
- Flertalet års erfarenhet av b2b-försäljning
- Erfarenhet av att bedriva nykundsbearbetning med goda resultat
- Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
- Intresse för logistik och planering

Meriterande:
- Erfarenhet av logistik-branschen
- Eftergymnasial utbildning
- Kunskaper inom norska, danska eller finska

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-11-19. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
Säljare, Account manager, sälj, försäljning, utesäljare, It-säljare

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga