Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Nykundsdriven KAM till Elanders-koncernen

Ansök nu

Är du en driven säljare med erfarenhet inom leasing- och finanslösningar på jakt efter en ny spännande utmaning? Vill du jobba inom en aktuell bransch och i ett bolag i tillväxt, uppbackad av en stor internationell koncern? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Säljare till Elanders-koncernen!

Din framtida arbetsgivare
Elanders AB har cirka 7 000 anställda i ett 20-tal länder på fyra kontinenter och en årlig omsättning på över 13 miljarder kronor. Sedan mars 2021 ingår ReuseIT inom Elanders AB och det är hos ReuseIT denna tjänst återfinns.

I över 25 år har ReuseIT erbjudit tjänster inom återanvändning av datorer, mobiler och andra IT-relaterade produkter. De köper använd IT-utrustning från organisationer och företag. Därefter säkerhetsraderas informationsbärare och produkterna testas och rekonditioneras för att säljas vidare. ReuseITs målgrupp är kunder både på den svenska och den europeiska marknaden. Bland deras kunder finns privatpersoner, företag och skolor.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som säljare hos ReuseIT ges du möjlighet att utveckla deras nya affärsområde, ReuseIT Finance, gällande leasing- och finansieringslösningar, där du både kommer att skapa nya kundrelationer samt ombesörja och vidareutveckla de samarbeten du får in. Här arbetar du proaktivt och långsiktigt för att skapa nya relationer och affärsmöjligheter med kunder, leverantörer och återförsäljare.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Identifiera potentiella kunder och partners
- Konsultera övriga säljkår kring leasing- och abonnemangslösningar
- Prospektera och presentera ReuseIT:s unika koncept och värden
- Utveckla nya säljstrategier
- Utveckla nya kundrelationer och förädla befintliga.
- Arbeta proaktivt och långsiktigt med försäljningsprocessen och fortsätta kartlägga marknaden.

Vem är du?
ReuseIT söker dig som har lång erfarenhet av försäljning inom leasing- och finansieringslösningar och som är redo att ta dig an en ny roll med stort ansvar och spännande utmaningar. Du trivs att jobba nära kunder och med hjälp av ditt driv, resultatfokus och uthållighet hjälper du ReuseIT att etablera sitt nya affärsområde på marknaden.

Då du kommer att knyta kontakter både med kunder, leverantörer och återförsäljare med målet att hitta synergier sinsemellan kräver tjänsten att du har ett välutvecklat affärsmannaskap, en senioritet och en god förmåga att hitta värdet i en affär.

Vidare har du karisman, kommunikationsförmågan och lyhördheten att fånga kundens intresse och sälja in en idé och ett värde, snarare än en produkt, och förklara varför kunden ska välja just ReuseIT som partner.

Krav:
- Mångårig erfarenhet av försäljning av leasing och finansieringslösningar
- Flytande svenska i tal och skrift
- B - körkort, då tjänsten innefattar resor till kund

Meriterande:
- Erfarenhet av att hyra ut IT-utrustning

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på markus@effektiv.se

Sökord
Försäljning, finansiering, leasing, abonnemang, affärsutveckling

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare