Montör till QSEC

Montör till QSEC


Är du en driven, engagerad och en service minded person med en känsla för VVS och teknik? Just nu söker vår kund i Göteborg en kommunikativ montör som besitter ett intresse för energi, vatten och innovativa lösningar. Brist på erfarenhet kan kompenseras med vilja att lära. Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vi arbetar med energieffektivisering och bedriver energibesparingsprojekt för såväl förskolor som flerbostadshus. Vi levererar helhetslösningar - från beräkning till färdigt montage. QSEC Sverige AB har sitt huvudkontor i Sisjön, Göteborg men även filialer i Stockholm och Malmö. Totalt är vi 35st anställda, varav montageavdelningen i Göteborg består av sju montörer.

1999 slog vi upp portarna i Göteborg och i dag är QSEC verksamma över hela Sverige. Mycket har hänt sedan starten men en sak förblir den samma: med professionellt och personligt engagemang kan vi garantera trygg och skräddarsydd energieffektivisering som snabbt betalar av sig. I såväl dagis som flerbostadshus.

Vad erbjuder rollen?
Du kommer dagligen arbeta som montör ute i olika fastighetshus där din främsta uppgift är injustering av värmesystem. Du monterar element, byter termostater och radiatorventiler. Rollen utgår hemifrån och du kommer arbeta i par om 2, där ni gemensamt åker ut på ett flertal besök varje dag. Du erbjuds en roll där du dagligen får träffa nya människor vilket gör att vi värdesätter din kommunikativa förmåga högt.

Krav:

- Körkort B

- Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet alternativt relevant utbildning inom VVS eller byggbranschen.

Vem är du?
Vi ser att du som söker är en engagerad och nyfiken person som gillar att arbeta fysiskt. Du besitter ett intresse samt god förståelse för teknik, VVS och bygg och har enkelt för att kommunicera med andra runt omkring dig. Vidare är du en person som har god arbetsmoral, är produktiv och noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är självgående och har enkelt för att ta till dig instruktioner, samtidigt som du är bra på att samarbeta när rollen kräver det.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Montör, Göteborg, Heltid, QSEC

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.