Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Montör till Hisingen


Är du på jakt efter ett nytt uppdrag som montör? Till vår kund söker vi nu dig som är noggrann, ansvarstagande och flexibel. Vår kund är en underleverantör inom fordonsindustrin med produktion på Hisingen. Tillsammans med vår kund får du möjligheten att vara med på deras utveckling framåt och få nya erfarenheter inom industrin. Varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Vår kund är en underleverantör inom fordonsindustrin med produktion på Hisingen.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som montör ingår du i ett team som tillsammans arbetar med att montera, testa och packa produkter till fordonsindustrin. Arbetet utförs på olika stationer som du allt eftersom kommer att läras upp på. Produkten kvalitetssäkras på varje station och du ansvarar för att se till att produkten har rätt funktion och kvalité.

Här kommer du att kunna jobba antingen dag eller kväll.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som montör tror vi att du tar eget ansvar för arbetet du utför, är prestigelös och engagerad. Du är en flexibel person som trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Då arbetet utförs enligt tydliga instruktioner och regler ser vi även att du är noggrann och effektiv. Vidare är du praktiskt lagd med en positiv inställning samt hög arbetsmoral. Att du förstår svenska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenheter som montör inom industrin.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till vår kund med chans till förlängning/övertag.

Sökord
Montör, kvalitetskontrollant, Produktion, Industri, Fordonsindustri, Kväll, Göteborg

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till vår kund med chans till förlängning/övertag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare