Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Möbelmontör till Göteborg

Ansök nu

Söker du en praktisk och omväxlande arbetsdag? Är du en person som trivs med att leverera utmärkt service? Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären! Vi söker en dedikerad möbelmontör till vårt team i Göteborg.

Vad erbjuder rollen?
Ditt arbete kommer att utgå från vårt lager och sedan tillsammans med en kollega ge dig ut till kunder för att montera inredning. Våra kunder är företag i Göteborgsområdet. Du kommer också att vara delaktig i administrativa uppgifter och hjälpa till inom lagret. Dina arbetstider kommer att vara dagtid, måndag till fredag, mellan 07.00-16.00.

Krav:

Körkort (B)
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Vem är du?
För att trivas i rollen som möbelmontör tror vi att du är en ambitiös, händig och en noggrann person. Du är en naturlig problemlösare som tar egna initiativ och har förmåga att organisera ditt arbete väl. Du besitter tidigare erfarenhet av montering och användning av verktyg och har en förmågan att vara självgående och ta egna initiativ. Tidigare arbete inom liknande bransch är ett plus men inte ett krav. Om du känner att detta beskriver dig, tveka inte att skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt dynamiska team!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Möbelmontör, Montering, Chaufför, Göteborg

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare