Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Lagermedarbetare till Göteborg

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en flexibel person som gillar att arbeta fysiskt och är på jakt efter nya spännande utmaningar? Då är det dig vi söker! Just nu letar vi på Effektiv efter drivna lagermedarbetare med hög arbetsmoral inför kommande behov hos våra kunder.

Vad erbjuder rollen?
Plock och pack men även lossning av containrar, truckkörning och andra vanligt förekommande uppgifter inom lager kommer vara dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta som lagerarbetare ute hos någon av våra kunder i Göteborg med omnejd.

Vem är du?
I rollen som lagermedarbetare ser vi gärna att du är en flexibel och noggrann person som har enkelt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Du är självgående och är van vid fysiskt arbete, då det i tjänsten kan förekomma tyngre lyft. Vi ser att du besitter flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt att du är en kommunikativ person som fungerar bra i grupp. Du som söker bör vara öppen för att kunna arbeta både dag, kväll men även helger vid behov.



Krav:?
- Flytande svenska i tal och skrift?.
- Truckkort och truckvana, skriv dina behörigheter i ansökan
- Erfarenhet inom lager eller logistik
- B-körkort och tillgång till bil


Villkor:?
Ort:Göteborg med omnejd
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dag, kväll samt eventuellt schemalagda helger


För den här tjänsten kommer du vara anställd som konsult hos oss på Effektiv och arbeta ute hos våra kunder.?

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
lagermedarbetare, lager, produktion, logistik, Göteborg

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 april 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.