Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Lagermedarbetare till ICAs: e- handelslager

Ansök nu

Är du ambitiös och besitter en positiv inställning och är i början utav din karriär eller har tidigare erfarenheter utav lager och logistik? I så fall kan du vara den vi söker. Just nu söker vi ett flertal drivna och nyfikna personer som vill arbeta heltid på ICA:s e-handelslager i Arendal. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Som medarbetare på ICA:s e- handelslager i Arendal kommer dina arbetsuppgifter främst omfattas av plock i olika miljöer (varm/kall), även hantering av inkommande gods samt sortering kan förekomma. Du är självgående och har god fysik, eftersom du under ett arbetspass kommer att gå mycket och även tyngre lyft kan förekomma. Vi ser att du besitter flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt att du är en kommunikativ person som fungerar bra i grupp. Du som söker bör vara medveten om att detta är en tjänst på heltid där du kommer att arbeta varierade tider alltifrån 04-23 måndag till Söndag.
Krav:
- Flytande svenska i tal och skrift.
- God fysik.
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet inom lager, logistik, terminal.
- Truckkort, ange behörigheter i din ansökan.
- Körkort och tillgång till bil.Vem är du?
För att passa i rollen som lagermedarbetare på ICA behöver du vara en flexibel och driven person som ser utvecklig snarare än problem. Du besitter en positiv inställning och attityd samt har en vilja av att lära dig nya saker. Du är en lagspelare i grunden som kan samarbeta med andra såväl som självständigt. Du har en förmåga att kommunicera med dina kollegor och arbetsledare och är inte rädd för att be om hjälp. Vidare är du en person som har god arbetsmoral, är produktiv och noggrann i dina arbetsuppgifter du får till dig. För att vara aktuell för denna tjänst ser vi gärna att du har bil och körkort för att du enkelt ska kunna ta dig till arbetsplatsen som är belägen i Arendal, Hisingen.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Lagermedarbetare, E-handelsaktör, Hisingen, Göteborg, Heltid, ICA

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 juni 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare