Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du en tekniker med erfarenhet av att arbeta med kylanläggningar och vitvaror? Är du även serviceinriktad och intresserad av att arbeta i en roll där du kan utvecklas tillsammans med ett ambitiöst och kompetent team? Då letar vi efter dig till vår kund. Vi välkomnar din ansökan varmt!

Vad erbjuder rollen?
Som tekniker hos vår kund kommer du att arbeta med service och reparationer av kyl- och vitvaror. Tillsammans med kollegor eller självständigt kommer du att besöka kunder och hantera allt från akuta serviceärenden till planerat underhåll. Det kan vara hos privatpersoner, hotell, företag eller flerbostadshus.

Du kommer att utgå från vår kunds kontor och verkstad i östra Göteborg, men ditt arbetsområde kommer att vara Stor-Göteborg som helhet.
Arbetstiderna är från 07:30 till 16:30, och anställningen är på heltid (100%).
Startdatum är omgående, efter överenskommelse.

Vem är du?
För att passa i rollen som tekniker ser vi att du är en problemlösare med hög arbetsmoral. Du bör vara noggrann och trivas med att arbeta nära dina kollegor. Samtidigt förväntar vi oss att du kan arbeta självständigt och ta ansvar för ditt eget arbete. Det är viktigt att du har en serviceinriktad inställning och uppskattar både kundkontakt och tekniska aspekter av arbetet. Dessutom ser vi gärna att du har erfarenhet inom branschen, helst i form av arbete som är direkt relaterat till vitvaror och kylanläggningar.

Följande krav gäller för tjänsten:

B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift
Erfarenhet och/eller utbildning inom el
Följande erfarenheter och certifikat är meriterande:

Erfarenhet av att arbeta som tekniker inom VVS, värmepumpar, kylanläggningar och/eller vitvaror
Certifikat inom något av ovanstående områden

Om Team Effektiv
Effektiv är ett innovativt och personligt företag som specialiserar sig på rekrytering, bemanning, coaching, matchning och interimslösningar. Vår företagskultur präglas av idrottens värderingar och samarbetsandan i laget. Vi arbetar i team både i våra bemannings- och rekryteringsprocesser och vi sponsrar aktivt idrottsföreningar.

Vi har en sportslig attityd gentemot våra konsulter och erbjuder rättvisa villkor samt kollektivavtal. Vi strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna för dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har gjort oss till en attraktiv arbetsgivare, vilket bevisas av våra konsultundersökningar samt våra utmärkelser som Årets Rekryteringsföretag och Årets Karriärföretag. Våra värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - och initialerna bildar akronymen GULD. Effektiv strävar efter att ta guld tillsammans med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För denna tjänst kommer du initialt att vara anställd via Effektiv och arbeta som konsult hos kundföretaget, med möjlighet till förlängning eller direktanställning hos kunden.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är ett innovativt och personligt företag som specialiserar sig på rekrytering, bemanning, coaching, matchning och interimslösningar. Vår företagskultur präglas av idrottens värderingar och samarbetsandan i laget. Vi arbetar i team både i våra bemannings- och rekryteringsprocesser och vi sponsrar aktivt idrottsföreningar. Vi har en sportslig attityd gentemot våra konsulter och erbjuder rättvisa villkor samt kollektivavtal. Vi strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna för dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har gjort oss till en attraktiv arbetsgivare, vilket bevisas av våra konsultundersökningar samt våra utmärkelser som Årets Rekryteringsföretag och Årets Karriärföretag. Våra värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - och initialerna bildar akronymen GULD. Effektiv strävar efter att ta guld tillsammans med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För denna tjänst kommer du initialt att vara anställd via Effektiv och arbeta som konsult hos kundföretaget, med möjlighet till förlängning eller direktanställning hos kunden.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare