Hoppa till innehåll
Ansök nu


Är du en strukturerad person som trivs med både kundtjänst och administrativa arbetsuppgifter? Har du goda kunskaper i de nordiska språken och brinner för att ge service i världsklass? Då är du välkommen att ansöka hos oss!

Vad erbjuder rollen?
Just nu söker vi effektiva kundtjänstmedarbetare med kunskap i de nordiska språken för kommande behov hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Vad kan en dag hos företaget erbjuda?

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och kund, men vanliga uppgifter för en kundtjänstmedarbetare inkluderar:

Ta emot inkommande samtal och e-post.
Besvara och lösa kundernas frågor och problem.
Hantera administrativa uppgifter.
Felsöka och lösa problem.
Hantera fakturering och offerter.
Lägga order och hantera beställningar.
Ge säljsupport.

Meriterande:
Norska i tal och skrift
Finska i tal och skrift
Danska i tal och skrift

Krav:
Svenska och Engelska i tal och skrift
Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller administration.
Office-paketetVem är du?
För att lyckas som kundtjänstmedarbetare ser vi gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet inom kundtjänst, försäljning eller orderadministration. Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet och vara van vid att arbeta med olika affärssystem. Du trivs i en administrativ och serviceinriktad miljö där telefon och dator är dina viktigaste arbetsredskap. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är självklart för dig och du har inga problem med att arbeta i ett högt tempo när det behövs.

Du är en driven och engagerad person som vill utvecklas tillsammans med företaget och i din roll som kundtjänstmedarbetare. Social och orädd är du, och du får energi av att kommunicera med människor. Du är bra på att bygga relationer och har förmågan att förstå kundernas behov och önskemål. För denna roll är flytande svenska och engelska i tal och skrift ett krav, och det är även meriterande om du har kunskaper i något av de nordiska språken (norska, danska och finska).

Känner du igen dig i den beskrivningen? Skicka in din ansökan redan idag och varmt välkommen till oss!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Kundtjänstmedarbetare, kundservice, skandinavisk, Norska, Finska, Danska, Göteborg

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare