Kundtjänstmedarbetare mot Nordiska marknaden

Kundtjänstmedarbetare mot Nordiska marknaden


Är du en person som är strukturerad och gillar kombinationen av kundtjänst och administrativa arbetsuppgifter? Är du en fena på de nordiska språk och gillar att ge service i världsklass? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Just nu söker vi på Effektiv kundtjänstmedarbetare med kunskap inom de nordiska språken för kommande behov hos våra kunder i Göteborg med omnejd.

Vad erbjuder rollen?
Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och kund. Men vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen som kundtjänstmedarbetare kan vara:
-Ta emot inkommande samtal och mail.
-Besvara och lösa kundernas frågor/ problem.
-Hantering av administrativa uppgifter.
-Felsökningar och problemlösningar.
-Fakturering och offerering.
-Orderläggning och hantering av beställningar.
-Säljsupport.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet inom kundtjänst, försäljning eller orderadministration. Du har goda kunskaper i Office-paketet och är van att arbeta i olika typer av affärssystem. Du trivs i en administrativ och serviceinriktad miljö där telefon och dator är dina främsta arbetsredskap. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är en självklarhet för dig och du har inga problem med att stundtals arbeta i ett högt tempo.

Du är en driven och engagerad person som gärna vill utvecklas tillsammans med företaget och i din roll som kundtjänstmedarbetare. Som person är du social, orädd och du får energi av att prata med människor. Du är en relationsskapande kommunikatör och besitter förmågan av att känna av kundens behov samt önskemål. För denna roll är flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, det är även högt meriterande om du besitter kunskaper i något utav de nordiska språken (Norska, Danska och Finska).

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Kundtjänst, Kundsupport, Service, Administration, Administrativ, Sälj, Norska, Danska, Finska, Göteborg

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.