Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

KAM Föreskrivande Led till Zumtobel Group

Ansök nu

Är du en förtroendeingivande storyteller som trivs som bäst när du får skapa nya relationer? Har du erfarenhet av belysningsbranschen och vill jobba med ett av marknadens starkaste varumärken? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som KAM Föreskrivande led till Zumtobel Group!

Din framtida arbetsgivare
Zumtobel Group står sedan mer än 70 år för innovation, unika produkt- och tjänstelösningar samt exklusiv design inom belysning. Vi drivs av att förbättra livskvalitén för människor genom belysning med marknadens bästa belysningslösningar, och samtidigt bidra till en hållbar framtid genom energibesparande lösningar. Zumtobel Group är idag etablerat i 73 länder och och kombinerar styrkan hos en global tillverkare med en stark lokal närvaro. Sortimentet består av ett komplett erbjudande inom belysning och varumärkena Zumtobel, Thorn samt Tridonic. I Sverige har Zumtobel Group kontor i Stockholm och Göteborg samt huvudkontor i Malmö.
Läs mer på www.zumtobel.com , https://z.lighting/en , www.thornlighting.se.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som KAM föreskrivande led arbetar du uteslutande mot föreskrivande led. Med ditt driv, affärsmässighet och relationskapande som grund säljer du in Zumtobel Groups produkter och lösningar för både inom- och utomhusbruk och påvisar varför just Thorn och Zumtobel ska användas i framtida projekt. Genom att proaktivt och långsiktigt arbeta mot föreskrivande led hjälper du Zumtobel Group att cementera sin starka position på marknaden och skapa tillväxt.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Identifiera nya affärsmöjligheter
- Bearbeta och utveckla nya relationer inom föreskrivande led, samt underhålla befintliga relationer.
- Utbilda kunder på Zumtobel Groups produkter och lösningar.
- Vara med i ett tidigt skede och påverka framtida byggprojekt.
- Arbeta proaktivt och långsiktigt med försäljningsprocessen och medverka i att fortsätta kartlägga marknaden.

Vem är du?
Zumtobel Group söker dig med god erfarenhet av försäljning, som är redo att ta dig an en ny roll med stort ansvar och spännande utmaningar. Då dina framtida möten med kunder kommer att ske på hög teknisk nivå har du tidigare erfarenhet av att jobba inom belysningsbranschen och är väl insatt i belysningsprodukter och tekniken där bakom. För att lyckas i denna position har du en god affärsförståelse för marknaden och ser ständigt möjligheter att skapa mervärde för kunderna.

Vidare är du en strukturerad och analytisk person som gillar att ha många bollar i luften. Du är en engagerad teamplayer som är driftig, resultatinriktad och en bra ambassadör för företaget. Tack vare din karisma, förmåga till att hitta lösningar och att måla upp ett behov lämnar du ett avtryck hos dem du besöker och ser till att Zumtobel Groups produkter är med i kommande projekteringar.

Krav:
- 3-5 års erfarenhet av komplex b2b-försäljning.
- Erfarenhet från belysningsbranschen
- God presentationsteknik och kommunikationsförmåga
- B - körkort, då tjänsten innefattar resor till kund
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Kontaktnät inom regionen
- Relevant eftergymnasial utbildning


Villkor:
- Tillträde: Enligt överenskommelse
- Placeringsort: Göteborg
- Varaktighet: Tillsvidareanställning
- Arbetstid: Heltid, dagtid
- Fast lön med prestationsbaserad bonus
- Tjänstebil

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Joakim Whitefield på joakim@effektiv.se

Sökord
Sälj, belysning, föreskrivande led, el-konsulter

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare