Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Innesäljare till Göta Energi

Ansök nu

Har du lätt för att kommunicera med olika typer av människor? Är du en tävlingsmänniska och gillar att jobba mot uppsatta mål? Vi söker dig som vill jobba med försäljning och jobba som innesäljare till Göta Energi i centrala Göteborg där du får möjligheten att representerar ett av Sveriges största elbolag.

Din framtida arbetsgivare
Vi sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg, Heden. Vi har de senaste fem åren varit det elbolag som har vuxit mest i Sverige tack vare prismedvetna kunder. Det har gjort oss till Sveriges största utmanare på elmarknaden. Det innebär att våra kunder kan slappna av och njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val. Tillsammans med oss får du chansen att utmana elhandelsbranschen och göra våra kunder nöjda, helt enkelt jobba för att bli Sveriges mest omtyckta elbolag.

Vad erbjuder rollen?
Att arbeta som innesäljare hos Göta Energi erbjuds du en varierande roll där du representerar ett av Sveriges mest omtyckta elbolag. Du bygger relationer och ger förstklassig service där du hjälper kunder att förlänga, förnya och justerar deras elavtal. I rollen arbetar du med befintliga och nya kunder tillsammans med härliga kollegor. Här erbjuds du en generös fast grundlön samtidigt som du har möjlighet att utöka den med ett provisionssystem.

Dina arbetsuppgifter består av bland annat:
* Försäljning av elavtal och tilläggstjänster till nya och befintliga kunder över telefon.
* Administrera och ansvara för ditt egna arbete.
* Ansvara för att resultat- och budgetmål hålls.

Vem är du?
För att lyckas som innesäljare är du en social person och har en positiv inställning till arbetet. Du drivs av uppsatta mål och att själv kunna påverka din lön. Du har lätt för dig att skapa relationer med olika typer av människor. Likaså talar och skriver flytande svenska och är van att använda dator och telefon som främsta arbetsverktyg. Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet av försäljning och/eller från elbranschen. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 31 maj. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Hanna Andersson på hanna.andersson@effektiv.se eller Lina Karlsson på lina.karlsson@effektiv.se

Sökord
innesäljare, kundbemötande, sälj, Göteborg, heltid, kundservice, el, kundkontakt, försäljning

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 juni 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare