Händig inredningsmontör

Händig inredningsmontör


Får du ofta höra att du är en serviceminded person? Gillar du att jobba praktiskt och ha en omväxlande vardag? Nu söker vi dig som vill jobba som möbelmontör till Göteborg. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Din framtida arbetsgivareVad erbjuder rollen?
Du kommer vara en viktig del i ett team som utgår från lagret för att sedan i par åka ut till kund för att leverera och montera inredning hos företag inom Göteborgsområdet. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är administration och arbete inom lagret. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag 07.00-16.00

Krav:
Körkort( B)
God svenska i tal och skriftVem är du?
För att trivas här tror vi att du är en ambitiös, händig samt noggrann person. Du är en naturlig problemlösare som är handlingskraftig och har förmåga att planera och organisera i ditt arbete. Det är viktigt att du har erfarenhet av montering och verktygsvana och kan ta egna initiativ. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete så är det meriterande men inget krav.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
chaufför, budbil, möbelmontör, montör, heltid,dagtid, montör

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.