Extrajobba som inredningsmontör

Extrajobba som inredningsmontör


Gillar du att jobba praktiskt och ha en omväxlande arbetsplats? Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra några dagar i veckan? Nu söker vi dig som vill jobba som möbelmontör. Låter det som ett jobb för dig? Vi ser framemot din ansökan!

Din framtida arbetsgivareVad erbjuder rollen?
Du kommer vara en viktig del i ett team som utgår från lagret för att sedan i par åka ut till kund för att leverera och montera inredning på plats hos företag inom Göteborgsområdet. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är administration och arbete inom lagret. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag 07.00-16.00

Krav:
Körkort( B)
God fysik
God svenska i tal och skrift
Kan arbeta minst 2 dagar/veckaVem är du?
Vi söker dig som är student eller innehar en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att trivas här tror vi att du är en ambitiös, händig samt serviceminded person. Du är handlingskraftig och en naturlig problemlösare och har förmåga att planera och organisera i ditt arbete. Det är viktigt att du har verktygsvana och kan ta egna initiativ.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
chaufför, budbil, möbelmontör, montör, deltid, student, extrajobb

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.