Extrajobb truckförare

Extrajobb truckförare

Är du på jakt efter ett extrajobb med två fasta dagar i veckan? Har du erfarenhet av truckkörning och har en annan sysselsättning på minst 50%? Då kan du vara den vi söker! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vad erbjuder rollen?
I denna roll kommer du arbeta ute hos en av våra kunder som är aktiva inom livsmedelsbranschen och har sitt lager i Lindome. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att packa och plocka utefter en orderlista, ta emot in- och utleveranser samt lossa och lasta pallar på lastbilar med hjälp av motviktstruck. Dem två fasta dagarna det gäller är onsdagar och fredagar varje vecka. Det kan även finnas möjlighet att arbeta heltid under vissa veckor i sommar.

Arbetet kan komma att innehålla en del lyft, som visserligen inte är tunga men som ändå kräver att du är bekväm med att arbeta fysiskt.

Vem är du?
Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Då du i denna roll arbetar mycket självständigt är det viktigt att du är en person som är ansvarstagande och drivande. Det är även meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet från lager/logistikbranschen samt att du har körkort och tillgång till bil.

Krav för tjänsten:
- Innehar truckkort, det är meriterande om du har god truckvana.
- Talar och förstår flytande svenska.
- Har möjlighet att jobba dagtid.
- Minst 1 år kvar av dina studier.

Villkor:
Ort: Lindome.
Omfattning: Deltid, 2 fasta dagar/veckan (onsdag och fredag).
Arbetstider: Vardagar, 07.30-16:00.

Vänligen specificera i din ansökan vilka truckar du har erfarenhet av.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
Lager, truckkörning, student, deltid, extrajobb, truck
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.