Extrajobb som budbilschaufför

Extrajobb som budbilschaufför


Gillar du att köra bil och leverera högklassig service? Är du student och vill jobba extra några dagar i veckan? Nu söker vi dig som vill jobba som budbilschaufför. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Du kommer att utgå från lagret på Hisingen för att sedan köra ut varor till kunder i Göteborgsområdet. Därav är körkort ett krav och ställs höga krav på god körvana. Andra förekommande arbetsuppgifter är lastning, lossning och besvara kunders frågor samt ett gott bemötande gentemot kunderna. Arbetstiderna kan variera mellan dagtid, kvällstid och helger.

Krav:
- B-körkort för manuell växellåda.
- God körvana.
- God fysik.
- Flytande svenska i tal och skrift.
- Kan arbeta minst 2 dagar/veckan.

Vem är du?
Vi söker dig som är student (minst 1 år kvar av studier) eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att trivas i rollen är du serviceminded och värderar högklassig kundbemötande. Du kan ta egna initiativ och är en naturlig problemlösare. För att lyckas bra i rollen är det viktigt att du är en strukturerad person som är noggrann i ditt utförande i arbetsuppgifter.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
student, studentjobb, deltid, lager, logistik, truck, kurir, chaufför, budbil, Göteborg

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.