Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Engagerad chaufför till ICA:s E-handelslager

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet som B-chaufför och är du redo att leverera högklassig service? Då kan du vara den vi letar efter! Vi söker engagerade individer för heltidsarbete hos ICA:s e-handelslager i Arendal.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som B-chaufför hos ICA kommer du att ansvara för packning och utleverans av varor. Tidigare erfarenhet av distributionsarbete är meriterande, och du bör vara bekväm med fysiskt arbete, inklusive lastning och lossning. Arbetet kan vara både självständigt och i grupp, vilket kräver flexibilitet och god kommunikation. Det kan också innebära viss enklare administration, så datavana är fördelaktigt. Kvalité och service är av yttersta vikt, och du som söker bör kunna arbeta varierande tider mellan kl. 06-23, måndag till söndag samt starta Omgående.

Krav:

- B-körkort i minst 2 år.
- Högt servicekänsla
- Datavana.
- Flytande svenska i tal och skrift.
- God fysisk form.

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller stadskörning.
- Lokalkännedom och förmåga att följa GPS.
- Erfarenhet av arbete inom matbutik.

Vem är du?
Du är självgående och tar ansvar för din arbetsdag. Du besitter en bra lokalkännedom, och du har inga problem med att hitta till olika platser. Du trivs med högt tempo och förstår vikten av att hålla kunderna nöjda. Du är också en utmärkt lagspelare med god kommunikationsförmåga, eftersom arbetet innebär daglig kontakt med kollegor och kunder. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, och kunskaper i engelska är en fördel.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Chaufför, ICA, Transport, Arendal, Göteborg

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare