Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Dansktalande marknadsundersökare (extrajobb)


Är du serviceinriktad och kommunikativ person via telefon? Vi söker nu en dansktalande person som vill arbeta extra med kundundersökningarna. Vår kund söker nu engagerade och ansvarsfulla medarbetare för att genomföra marknadsundersökningar. Du kommer tillhöra ett engagerat team som arbetar med marknadsundersökningar och ha telefonkontakt med personer som talar danska. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig som är orädd och positiv inställning som är intresserad av att arbeta i centrala Göteborg. Då arbetet innebär att interagera med människor, förväntas du att hantera olika situationer med varierande svårighetsgrad på ett professionellt sätt. Din förmåga att kommunicera med människor och att vara en god lyssnare är av stor vikt. Det primära syftet med arbetet är att samla in människors upplevelser och åsikter, inte att sälja något. Kontakt med respondenterna kommer huvudsakligen att ske via telefon, där ett standardiserat frågeformulär används.

Vem är du?
Vi söker dig som har studier eller annan sysselsättning på minst 50%, med ett flexibelt schema då det är viktigt att kunna hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du har mer än ett år kvar av dina studier. För att vi ska kunna gå vidare med din ansökan är det viktigt att det framgår i ditt Cv att du studerar i dagsläget och planerar att göra det i minst 1 år till.

Som marknadsundersökare bör du vara serviceinriktad och ha en utåtriktad framtoning med god förmåga att arbeta noggrant och strukturerat. Eftersom de kontakter du kommer att kontakta är dansktalande behöver du behärska språket i såväl tal som skrift. Slutligen har du enkelt för att arbeta efter deadlines och hantera information via mejl. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med marknadsundersökningar, genomföra intervjuer eller att arbeta med telefon så är detta meriterande.

Krav:
- Du är studerande eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
- Du kan arbeta minst 1-2 dagar i veckan
- Du talar flytande danska i tal och skrift

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Vi på Effektiv är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga studenter som vill tjäna extra pengar och skaffa sig nya erfarenheter. Låter detta som något för dig? Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande så ansök redan idag!

Sökord
Extrajobb, Student, Deltid, marknadsundersökare, telefonist, Göteborg , kundtjänst, dansktalande

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare