Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du på jakt efter ett nytt spännande uppdrag som chaufför och vill vara en del av vår kunds härliga gäng i Härryda? Vi söker nu dig som redan har manuellt BE-körkort och har god erfarenhet av att köra på vägarna och är en fena på att köra med släp. Visst låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Hyrtoaletten startade 1993 i Göteborg. Tidigt bestämde de sig för att de skulle göra skillnad. De skulle göra helt och rent till deras kännetecken. Detta gjorde företaget för att kunderna skulle känna att dem verkligen bryr sig oss om kundernas evenemang och dess besökare. 1998 hade företaget så många nöjda kunder runt om i Sverige så de började att söka efter ombud som skulle bli deras förlängda arm ute i landet. De jobbar tillsammans för att etablera en närhet och på så vis kunna ge en förstklassig service till såväl badstränder som små fester och stora flerdagarsevenemang. De har många års erfarenhet och är duktiga entreprenörer som jobbar ihärdigt med att hålla Sveriges och Norges badstränder och evenemang renare.

Vad erbjuder rollen?
Hos Hyrtoaletten får du möjlighet att arbeta självständigt och har frihet under eget ansvar. Det är en lättsam och härlig familjär stämning med personlig gemenskap och korta beslutsvägar. Nu söker vi personer som vill ansluta sig till Hyrtoaletten i början av april för att bli en del av gänget där du kan tillföra nya friska idéer till deras utveckling framåt!

Vi letar just nu efter chaufförer som alltid ger det lilla extra, som vårdar bil och utrustning men som också är duktig på kundbemötande och alltid levererar med ett leende. I rollen som chaufför ansvarar du för lossning, tömning och städning av mobila toaletter. Du kommer att arbeta fysiskt och det kan innebära ett högt tempo i perioder. Arbetet kommer att vara förlagt främst på dagtid, men arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Som chaufför på Hyrtoaletten levererar du dagligen till nya kunder och adresser, men även stamkunder. Detta gör att din vardag aldrig blir tråkig och för vår kund är det viktigt med variation i arbetet. Rollen ställer krav på självständighet då man större delen arbetar ensam, vilket också innebär frihet under ansvar.

Vem är du?
För att trivas i rollen är du flexibel och har en positiv inställning. Du är en social lagspelare, serviceminded och praktiskt lagd. Det är viktigt att du är självgående och initiativtagande, och att du inte är rädd för att ta eget ansvar. Vidare har du koll på läget i trafiken och är en duktig förare. Har du tidigare erfarenhet av att ha kört mycket med släp är det meriterande.

Krav:
- Körkort (BE) med manuell växellåda.
- God svenska i tal och skrift.
- Van vid fysiskt arbete.

Meriterande:
- Erfarenhet från arbete inom distribution.
- Vana av att köra med långt släp.
- Tillgång till egen bil.
- Truckkort A, B.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
chaufför, budbil, kurir, evenemang, logistik, truck, transport, B-körkort, BE-körkort, Göteborg, Härryda

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare