Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Arbetsledare inom Lager/logistik

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Tycker du om att leda och coacha medarbetare och vill bidra till förbättrade logistikprocesser? Trivs du med att jobba kvällstid? Då är det dig vi söker i tjänsten som arbetsledare!

Din framtida arbetsgivare
Vår kund tillhandahåller material och utrustning inom hälso- och sjukvårdsbranschen, och fokuserar på att leverera snabbt, smidigt och med hög kvalitet till sina kunder.

Vad erbjuder rollen?
Som arbetsledare hos vår kund kommer du att ha ett övergripande ansvar för medarbetare och du ansvarar för att skapa resultat som motsvarar företagets förväntningar. Genom att coacha, leda och fördela arbetet når du och dina medarbetare ständigt förbättrade mål samtidigt som ni jobbar för att skapa en trivsam och säker arbetsmiljö. Du kommer att leda två team som består av 8-14 medarbetare vardera. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

* Leda och coacha dina team
* Ansvara för personal och arbetsmiljö
* Förbättra logistikprocesser
* Utveckla och stötta medarbetarna i deras arbete

Arbetstiderna är måndag-torsdag 15.30-00.00 och fredag 15.30-22.00


Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lager och logistik, med en roll som arbetsledare/teamledare med personalansvar. Du trivs i en miljö med korta beslutsvägar och du har förmågan att prioritera och ställa om efter behov. Tillsammans med övriga arbetsledare säkerställer ni att den dagliga driften levererar enligt uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och drivs av att förbättra logistik-processer och övriga delar i verksamheten och du har förmågan att också få medarbetarna engagerade i förbättringsarbetet. Som ledare är du resultatinriktad och respektfull och är drivs av att arbeta mot mål och deadlines.
Utöver att du är självgående, innovativ och målmedveten, har du en kommunikativ förmåga och kan på ett tydligt och strukturerat sätt kommunicera med medarbetare, chefer och externa parter på både svenska och engelska.

Krav:
* Erfarenhet som arbetsledare/teamledare med personalansvar inom lager/logistik
* God datorvana med erfarenhet av lagersystem
* Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

Meriterande:
* Truckkort A1-A4 och B1-B4.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.