Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Administratör till Gothia Cup


Har du tidigare erfarenhet av administration och är på jakt efter ett spännande och varierande roll? Nu har du chansen att ta del av en omväxlande och kreativ roll tillsammans med ett fantastiskt team hos Gothia Cup! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Din framtida arbetsgivare
Gothia Cup, The World Youth Cup, är en årligen återkommande ungdomsturnering i fotboll som genomförs i Göteborg med omnejd under en vecka i juli. Sett till antalet deltagare är Gothia Cup världens största fotbollsturnering för unga och ett av världens största evenemang alla kategorier. Varje år kommer cirka 50 000 personer för att delta i turneringen, de representerar ett 80-tal nationer. Under åren har 1,2 miljoner ungdomar från 149 länder deltagit.

Gothia Cups evenemangsorganisation driver även andra evenemang såsom:
Partille Cup - World of Handball, världens största ungdomsturnering i handboll. Partille Cup startades 1970 och har cirka 20.000 deltagare från ett femtiotal länder fördelat på 1300 lag.
Gothia Innebandy Cup, en internationell turnering som spelas i Göteborg under trettonhelgen. Läs gärna mer på: https://gothiacup.se/sv

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Administratör hos Gothia Cup erbjuds du en omväxlande roll inom administration där du både kommer att agera spindeln i nätet men också få möjlighet att ge utlopp för din kreativitet. Arbetet präglas av ett härligt team med en positiv kultur.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Bokning av hotell och försäljning till gäster samt sköta all kontakt mot hotellen
- Identifiera och etablera kontakt med nya agenter och ambassadörer för Gothia Cup världen över
- Kontakt med intressenter via Sociala medier
- Ansvara för hemsidan och uppdatera med ny information
- Hantera ansökningar av anmälda lag samt bokföra betalningar
- Besvara diverse frågor via telefon, chatt samt mejl

Vem är du?
Gothia Cup söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter, som är redo att ta dig an en ny roll med stort ansvar och spännande utmaningar. Vidare ser vi att du erfarenhet av att i någon form jobbat mot eller inom hotell-branschen.

Som person är du skicklig på att självständigt planera och prioritera ditt arbete, du fokuserar på möjligheter och är en problemlösare med ett prestigelöst förhållningssätt. För att lyckas i denna roll är det av stor vikt att du har en god förmåga att strukturera dina arbetsuppgifter på ett effektivt och noggrant sätt. Du ser dig själv som en social person och trivs i att jobba i en sammansvetsad arbetsgrupp som värdesätter att skratta och ha kul ihop.

Krav:
- Några års erfarenhet av administration
- God datorvana
- Erfarenhet av att ha jobbat mot, eller på, hotell
- Flytande i tal och skrift i svenska och engelska

Meriterande:
- Idrottslig bakgrund, antingen själv utövande eller som lagledare eller dylikt
- Erfarenhet från evenemangs-branschen
- Spansktalande

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Varaktighet: 1 års projektanställning och därefter tillsvidareanställning
Arbetstid: Heltid, dagtid

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-04-01. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus på Markus@effektiv.se

Sökord
administratör, eventkoordinator, koordinator, administrativassistent, gothia cup, idrottsevent, admin,

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare