Truckförare till aPak

Truckförare till aPak

Är du en fena på truckkörning och trivs i en familjär miljö med korta beslutsvägar? Då kan du vara den vi söker till aPak!

Erbjudande och arbetsuppgifter
Du erbjuds en roll där truckkörning kommer vara din huvudsakliga arbetsuppgift. I rollen som truckförare ansvarar du för hela kedjan från inleverans, plock och pack, till utleverans. Här blir du en viktig lagspelare i en platt organisation som bryr sig om sin personal och regelbundet hittar på aktiviteter tillsammans för att höja trivseln på arbetsplatsen.

Personprofil
Vi söker dig som är positiv, ambitiös och som gillar att arbeta med kroppen. Du är noggrann och kommunikativ och ser till att leverera det bästa, såväl till kunden som till dina kollegor. Truckkort är ett krav för tjänsten och vi ser även att du har vana och känner dig bekväm med skjutstativtruck. Vidare ser vi att du har god datavana och har du erfarenhet av Astro eller WMS ser vi det som meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som truckförare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Vardagar 7-16
Plats: Mölndal

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Beatrice Sjöblom på beatrice.sjoblom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om apak
APak är ett av Sverige äldsta och mest heltäckande emballage- och förpackningsföretag, med rötter 100 år tillbaka i tiden. Vi är ett familjeägt företag med drygt 65 medarbetare och du hittar oss på vårt huvudkontor i Mölndal strax utanför Göteborg, eller i Kjula, Eskilstuna.

Vi tillhandahåller alla typer av förpackningar och emballage oavsett vilket material, vilken konstruktion eller kvalité som önskas. Vi erbjuder alltifrån de mest avancerade kundanpassade lösningarna till ett brett utbud av högkvalitativa standardprodukter och dessutom en välsorterad och modern webshop. Vi arbetar med en rad olika produkter och material såsom exempelvis wellpapp, kartong, VCI, plast, stötdämpande och kombinationer av dessa.

Sökord: truckförare, lager, lagerarbetare, orderplock, plock, pack, inleverans, utleverans, truckkörning, skjutstativ, förpackning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.