Account manager till aPak AB, Göteborg

Account manager till aPak AB, GöteborgAccount manager

Göteborg

Vi har de senaste åren haft en kraftig försäljningstillväxt och därför är vi nu på jakt efter en Account manager till Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Din huvuduppgift och syftet med tjänsten är att bibehålla långsiktig kundrelationer och utveckla våra befintliga industrikunder. Du ansvarar över att besöka vår kunder för att sälja in innovativa och kundanpassade förpacknings- och logistiklösningar. Du ska främst tillgodose kundens behov och förpackningskrav tillsammans med våra inköpare och underleverantörer.

Läs mer om våra produkter på https://www.apak.se/produkter/

Vi erbjuder

aPak AB är som förpackningsbranschens Google! Hos aPak är det korta beslutsvägar, mindre byråkrati och en platt organisationsstruktur vilket är starka anledningar till att du ska välja just oss. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på företagets gym. Under året har vi dessutom en rad olika gemensamma aktiviteter för att höja trivseln på arbetsplatsen.

"aPak är entreprenörsdrivet och jag brukar säga att det värsta som kan hända om man kommer med en bra idé är att man får genomföra den, igår."

Läs mer om vad Anders Bohlin, Försäljningschef, har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/apak

Din profil

Vi vill anställda dig för att du har en säljprofil och viljan att verka som projektledare. Du har erfarenhet från lösningsorienterad försäljning dvs. abstrakt produktförsäljning på fältet. Vi ser det som meriterande om du har dokumenterad erfarenhet från förpackning-, logistik- eller transportbranschen. Du kan exempelvis även ha arbetat med lösningsorienterad försäljning mot fordonsindustrin.

Vidare är du:
  • Affärsmässig i din framtoning.
  • Strukturerad och självgående med avseende att upprätta professionella kundplaner.
  • Tålamodig och uthålligig då potentiella kunder kan behöva bearbetas ett år innan man når framgång.
  • Mån om att leverera hög kvalité och driver självständigt processer framåt.
  • Målinriktiad genom att presentera och återkoppla idéer och lösningar för kunder.
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen AB i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Camilla Jacobsson 0707-500385 eller Hampus Johansson 0720-803294 på Säljpoolen.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

aPak är ett av Sveriges äldsta och mest heltäckande emballage- och förpackningsföretag, med rötter 100 år tillbaka i tiden. Vi är ett familjeägt företag med omkring 70 medarbetare och du hittar oss på vårt huvudkontor i Mölndal strax utanför Göteborg, eller i Kjula, Eskilstuna. Vi tillhandahåller alla typer av förpackningar och emballage oavsett vilket material, vilken konstruktion eller kvalité som önskas. Vi erbjuder alltifrån de mest avancerade kundanpassade lösningarna till ett brett utbud av högkvalitativa standardprodukter och dessutom en välsorterad och modern webshop. Vi arbetar med alla tillgängliga produkter och material såsom exempelvis wellpapp, kartong, VCI, plast, stötdämpande och kombinationer av dessa.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, account management, key account, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare,