Hoppa till innehåll
A-Staffing logotyp

VVS-tekniker till Göteborg

Om Kunden
Vår kund har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Nu behöver VVS-teknikert till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund i Göteborgsområdet. Har du en teknisk bakgrund och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Arbetsbeskrivning
Som VVS-tekniker kommer du i första hand att arbeta med rondering, tillsyn, skötsel samt vara behjälplig vid driftstörningar.
Du kommer att ha fokus på VVS-arbeten med tyngdpunkt på ventilation.
Du kommer vara stationerad vid kundens site i Göteborg och bli en del av ett härligt motiverat team.
Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen och tjänsten kan även innebära beredskapstjänstgöring och skiftarbete.
Du kommer till exempel att:
* Avhjälpa kundens problem vid driftstörningar.
* Utföra rondering, tillsyn och skötsel av VVS-anläggningen.
* Jobba med felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar, spjällmotorer, givare, lagerbyten och andra kritiska komponenter.
* Utföra planerade underhållsarbeten.
* Hantera akuta reparationer och åtgärder.
* Installera ny utrustning.
* Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa systemens funktion.
* Leda underentreprenörer.
* Utföra och ansvara för olika VVS-projekt - stora som små.
* Hantera uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
* Vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla deras leverans, både internt och mot kund.
* Löpande arbeta med förbättringar och viss dokumentation.


Personliga kvalifikationer
För att trivas och göra ett bra jobb som hos vår kund ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik och utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar kunna installera, reparera, underhålla olika typer av VVS-system. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från industrin. Du har en gymnasieutbildning inom VVS eller motsvarande. Styr och reglerkunskaper är en förutsättning. Vi ser det som meriterande om du har liftkort, truckkort och fallskyddsutbildning. Det är också meriterande med svetskunskap - gas och tig samt Heta arbeten. B-kort är ett krav. Du är van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter och som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Som tekniker hos vår kund är det viktigt att man är en social och utåtriktad person med känsla för såväl kvalitet som relationer. Du trivs nära kunden i en föränderlig och dynamisk produktionsmiljö. En stor portion energi och tålamod kommer att ta dig långt, samtidigt som det är viktigt att du är noggrann.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi hoppas att vi väckt ditt intresse!
Vi ser fram emot din ansökan Pernilla Embertsdotter- pernilla.embertsdotter@astaffing.se
Varmt välkommen med din ansökan!

A-Staffing är medlemmar i Almega Kompetensföretagen, Byggföretagen, och Installatörsföretagen, så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare