Hoppa till innehåll
A-Staffing logotyp

Vi söker nu en automationsingenjör till Actemium i Göteborg!

Om Kunden
Tillsammans med dina kollegor erbjuder vi dig möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och skaffa dig fördjupade kunskaper inom automationsområdet med till exempel programmering av styrsystem eller konstruktion.
Vi är ett företag med medarbetaren i fokus och vi lägger stor vikt vid både en god och säker arbetsmiljö samt trevliga personalaktiviteter. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter, regelbundna utbildningar och en stark gemenskap. Då vi ingår i Vinci Energies globala koncern finns det stora möjligheter att nätverka och utvecklas åt olika riktningar

Om Jobbet
I denna rekrytering samarbetar vi med A-Staffing Construktion AB
Är du en driven och nyfiken automationsingenjör som är intresserad av nya utmaningar? Vill du också arbeta i en organisation med en stabil grund och en stark utveckling och sammanhållning? Då kan det vara dig vi söker!

Du kommer att tillhöra en större koncern med varumärken såsom Actemium, Emil Lundgren, Eitech Electro och INAC som erbjuder tjänster inom elteknik och automation. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng och samtidigt får du tillgång till vårt världsomspännande nätverk där säkerhet, ansvar?och en vilja att dela?kunskap och kompetens?står i fokus.


Arbetsbeskrivning
Som automationsingenjör kommer du att utgå från vårt kontor i Stenungssund, men våra industriprojekt finns runt om i Sverige. Det finns även möjlighet att arbeta från vårt kontor i Göteborg. Vi är en agil affärsenhet inom Actemium med kärnkompetens inom automation och industriell teknik som utför skräddarsydda automationslösningar för broar och andra infrastrukturprojekt med samhällsviktiga funktioner. Vi har bland annat utfört el- och styranläggningar på den nya Hisingsbron där vi gjort allt jobb med PLC och SCADA.

Nu söker vi dig som vill vara och bidra till att ta Actemium Automation in i framtiden!
Som automationsingenjör arbetar du agilt i våra olika projekt med inriktning inom automation, programmering eller konstruktion. Du ingår i vår arbetsgrupp som består av 30 medarbetare i olika åldrar, med olika arbetsuppgifter och erfarenhet. Vi söker dig som vill utvecklas i din yrkesroll och skaffa dig fördjupade kunskaper inom automationsområdet med ex. programmering av styrsystem eller konstruktion. Hos oss lär vi av varandra genom att jobba tätt tillsammans och utbyta erfarenhet och kunskap. För att trivas i rollen behöver du därför vara nyfiken med mycket ödmjukhet, vilja att utvecklas och ta initiativ som tar dig framåt i ditt arbete.


Erfarenhet
* Erfarenhet från aktivt arbete med programmering av PLC baserade styrsystem som Siemens, Mitsubishi eller SCADA/HMI som Win CC OA, iFix, Citect och/eller erfarenhet från aktivt arbete med CAD baserad elkonstruktion.
* B-körkort är ett krav.

Personliga kvalifikationer
För oss är din inställning och potential minst lika viktig som din kunskap och erfarenhet. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot automation, programmering eller konstruktion alternativt likvärdig erfarenhet och kunskap. Vi ser att du har ett par års relevant teknisk arbetslivserfarenhet, gärna i en liknande roll.

För att behålla den goda sammanhållningen vill vi att du tar egenansvar och har ett gott samarbete med dina kollegor. Vi anser att det är av stor betydelse i arbetsgruppen och viktigt för att ge våra kunder bästa möjliga leverans och service. Vi värdesätter även ett gott affärsmässigt förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och initiativtagande.

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Embertsdotter 0735-416611

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/

Fler från samma arbetsgivare