Hoppa till innehåll
A-Staffing logotyp

Vi söker dig som vill jobba med klottersanering

Ansök nu
Om Jobbet
Vi söker dig som gillar att jobba fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du kommer arbeta med klottersanering, en viss del städning coh det kan förekomma rivningsarbete.

Erfarenhet
Erfarenhet av byggbranschen samt rivningsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid sina medarbetares säkerhet och kräver därför både fokus på rutiner samt lyhördhet på arbetsplatsen. Förutom ordinarie arbetsuppgifter så förväntas det även att du uppmärksammar och rapporterar fel och brister i både material och rutiner.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som gillar att ha ett fysiskt arbete. Du ska ha en positiv inställning.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal
Detta är en timanställning.

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken

Startdatum
Omgående

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare